Kikapcs

Önkénteseket keres a Szegedi Szabadtéri Játékok

Önkéntes segítőket keres a Szegedi Szabadtéri Játékok, Dóm téri és újszegedi játszóhelyére. Közleményükben aazt írják, hogy ha elmúltál 18 éves, jó kommunikációs készséggel rendelkezel, rajongsz a kultúráért és a Szabadtériért, akkor várnak csapatunkba.

Mutatjuk, mik lennének a feladatok:

  • kapcsolatteremtés a Szabadtéri Játékok és a REÖK látogatóival,
  • nézők tájékoztatása,
  • a Szabadtéri előadásainak népszerűsítése,
  • aktív közreműködés a próbákon, előadásokon és a REÖK rendezvényein

És hogy mit kínálnak cserébe? Elsősorban betekintést nyerhetsz a kulisszák mögé, de találkozhatsz ismert és népszerű színészekkel, rendezőkkel és megtudhatod, hogyan válik a Dóm tér és az Újszegedi Szabadtéri Színpad minden évben Magyarország leglátogatottabb szabadtéri fesztiváljának helyszínévé! De az sem elhanyagolandó, hogy ezáltal belépést biztosítanak számodra a próbákra, az előadásokra és a REÖK rendezvényeire. Fényképes önéletrajzodat a [email protected] címre várják 2021. május 30-ig.

MI LESZ IDÉN A REPERTOÁRBAN? MUTATJUK!

Az ünnepi évad június 24-én, a Szimfonikus Zenekar nagykoncertjével veszi kezdetét, majd július 2-10-ig látható lesz a Jézus Krisztus Szupersztár rockopera, július 17-én és 18-án a Puskás, a musical lesz látható, július 23-án pedig a Magyar Állami Népi Együttes lép színpadra a Tánc-ünnep című előadásával – és ez csak egy pár, a millió program közül!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb