Sport

Mindenki hozta a legjobb formáját, közel került a harmadik bajnoki címéhez a Tisza Squash SE

Hibátlan mérleggel, mind a hat meccsét megnyerve áll a férfi fallabda csapatbajnokság I. osztályában a Tisza Squash SE együttese. A szegedi gárda júniusban egy ki-ki mérkőzésen szerezheti meg harmadik bajnoki címét, ám az előre látszik, hogy nehéz feladat áll előttük.

Kiválóan sikerült az I. osztályú férfi fallabda csapatbajnokság második köre a Tisza Squash SE számára a budapesti City Squash Clubban: a szegedi együttes a címvédő Eger Squash SE ellen 3–1-re, a Victor-BLE Team és a Gekko SE ellen pedig 4–0-ra győzött, így a hibátlan első fordulóval együtt immár hat meccsen aratott hat sikernél járnak, egyedüliként veretlenek a mezőnyben. A Sebők Benedek, Hoffmann Péter, Vas Máté, Kiss Dániel, Hódi György, Benedek Kristóf összeállítású gárda közel került a bajnoki címhez.

MINDENKI HOZTA A LEGJOBB FORMÁJÁT

“Jól sikerült a hétvége, annak ellenére, hogy Hoffmann Peti és Kiss Dani sérülten utazott, Hofinak fel is kellett adnia az egriek elleni mérkőzését. Mindenki hozta a legjobb formáját, ennek köszönhetőek a sima győzelmek. Ami a folytatást illeti, júniusban rendezik a harmadik kört, de egyelőre nem tudni, hol. Az aranyéremről várhatóan a City Squash Club elleni összecsapásunk dönt majd, ahol kiélezett meccsekre van kilátás. Nehéz dolgunk lesz, de nem lehetetlen” – értékelt a szegediek válogatottja, Sebők Benedek. A kizárólag saját nevelésű játékosokkal felálló Tisza Squash SE a tavalyi bronz után idén fényesebb éremre hajt. Ha nyernének, az a klub harmadik bajnoki címe lenne a férfiak mezőnyében a 2013-as és a 2015-ös siker után.

SZEGDEN LESZ AZ EGYÉNI OB

A Squash Club Szabadidőközpont sikeresen pályázott a Magyar Fallabda Szövetségnél, így a szegedi helyszín rendezheti meg a XXXIII. felnőtt országos egyéni squashbajnokságot május 28. és 30. között. Az eseményre jelen állás szerint a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézőket is beengedhetik a Kenyérgyári úti létesítménybe.

Forrás: Tisza Squash SE

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: blog link
'Fel a tetejéhez' gomb