Kikapcs

Ajándék hajózással és szombat esti bulikkal röffenti be a szegedi high life-ot a Garden stég

Végre beindult a Garden stég, és ha már így teszi, akkor alaposan felpörgeti a dolce vitát a Tisza partján: hétfőnként ajándék sétahajózással lepik meg a vendégeket, szombatonként pedig az utánozhatatlan szegedi éjszakai élet hangulatát idézik meg. Ezt imádni fogjuk!

NAGYON VÁRTUK MÁR A GARDEN STÉGET

A tavaly mindannyiunk nagy kedvencévé váló Garden stég esetében már megszokhattuk, hogy mindig kisütnek valamit, amivel feldobják egy kicsit a szegedi éjszakákat. Mi tavaly nagyon megkedveltük a Garden szüreti napokat, és a Tisza közelsége miatt programok nélkül is szerethető hely lenne a stég.

De csak lenne, mert úgy fest, idén sem igazán kell kipróbálnunk, mit tud a mediterrán hangulatú vendéglő megnyerő ötletek nélkül: a pünkösdi hétvégén pénteken és szombaton is live DJ szettel várnak, vasárnap gyermeknapot szerveznek, hétfőnként pedig a stég vendégeit egy ajándék sétahajókázással lepik meg.

MOST AKKOR HOGY IS LESZ?

A Garden mindent bevet, hogy már tavasszal igazi mediterrán dolce vita hangulat költözzön a Tisza partjára. A Happy Monday május minden hétfőjén nem kevesebbet ígér, mint hogy az étterem vendégeit a Garden kapitánya egy sétahajózással lepi meg, amíg a rendelés elkészül.

Ha inkább a hétvégét tennéd színesebbé, akkor sem hagy cserben a Garden: május 21-én 18:00-tól DJ Tymo vezeti fel a nyáresték hangulatát egy Deep Summer party szettel, egy nappal később pedig egy laza szombat esti chillre invitál a Garden csapata. Vasárnap pedig a gyerekeké lesz a terep, május 23-án 12:00 és 14:00 között gyermeknapi lufi hajtogatás veszi kezdetét Csatai Gergővel.

Mi ott leszünk, ugye, te is?

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb