Sport

Naturtex-­SZTE-Szedeák: ma megkezdődik a párharc a bronzéremért a DEAC ellen

Ma 18 órakor veszi kezdetét a Naturtex-­SZTE-Szedeák mérkőzése a DEAC ellen az újszegedi sportcsarnokban. Ezzel elrajtol a két nyert meccsig tartó párharc a bronzéremért.

Van miért visszavágni az idei szezon eredményei alapján a szegedieknek a DEAC csapata ellen, hiszen október végén hazai pályán egy roppant kiélezett meccsen veszítettek ellenük (90–92), majd februárban az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban is kikaptak (93–84), ezt követően pedig áprilisban a magyar kupa negyeddöntőjében sem tudtak nyerni ellenük (87–80), így az idei három tétmeccset egyaránt a debreceniek nyerték.

Fotó: Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapat Facebook oldala

“Szomorúak voltunk az öltözőben hétfőn este, néhány játékosom sírt is. Mindenki a legjobb eredményt akarja elérni, és mi is emberből vagyunk. Ilyenkor természetes, hogy előtörnek az érzelmek, hiszen rengeteg munkát végeztünk el közösen a szezon eleje óta, most viszont nem sikerült az, amit szerettünk volna. Egy nap pihenő után szerda reggel azonban már teljesen más hangulata volt a játékosoknak. Most már csak a bronzmeccsre koncentrálunk, harcolunk a harmadik helyért. Nagyon erős ellenfél a DEAC, akikkel szemben negatív a mérlegünk a szezon során. Hazai pályán remélem extra teljesítményre leszünk képesek, és meg tudjuk szerezni a harmadik helyet, ami egy fantasztikus eredmény lenne. A bajnokság ezen szakaszában a legnehezebb játszani, a mentális fáradtság miatt. Tíz hónapja együtt dolgozunk, az amerikai játékosaink ez idő alatt nem is voltak otthon. Koncentrált játékkal szeretnénk zárni a szezont” – mondta a meccs előtt Szrecsko Szekulovics, a Szedeák edzője.

Forrás: szte-szedeak.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb