Mindenmás

Már 5000 felhasználója van a mórahalmi Városkártyának, dübörög a Smart City program

Teljes gőzzel belevetették magukat az idei turisztikai idénybe Mórahalmon, így töretlenül sikeres a Városkártya is. A kedvezményrendszert még tavaly hozták létre, s azóta már túl vannak az 5000. regisztrált felhasználón. Immár tehát 5000 személy veheti igénybe 40 helyen a különféle kedvezményeket – küldte közleményben Mórahalom Város Sajtószolgálata.

Mint írják, a Városkártya működtetését saját Facebook oldal és internetes felület szolgálja ki, amit teljeskörű marketinggel támogat a város, valamint az önkormányzathoz kapcsolódó valamennyi szolgáltató belépett a kedvezményt adók közé, de nagy számban csatlakoztak a helyi partnerek is. A felhasználók száma is jelentős gyarapodást mutatott – a pandémia helyzet ellenére is.

SMART CITY PROGRAM MÓRAHALMON IS

A Smart City program keretében tavaly nyáron, nem sokkal a koronavírus harmadik hullámának kezdetén debütált a Mórahalom kedvezménykártya, amelyet már több, mint 5000-en töltöttek le okostelefonjukra. A készüléken tárolt QR kóddal ellátott virtuális kártya mindig kéznél van és számos extra kedvezményt biztosít tulajdonosa számára. A kártyarendszer akciói tovább folytatódnak, az aktualitásokról e-mailen és sms-ben is tájékoztatjuk a kártyabirtokosokat. A Mórahalom Városkártya egyrészt a városban lakóhellyel rendelkező polgárok számára nyújt kedvezményt – ez a Városkártya -, másrészt pedig a városba érkező vendégeknek, turistáknak – ez a Turisztikai Kártya – nyújt kedvezmény-rendszert. A Városkártya tulajdonosai felmutatást és érvényesítést követően azonnali kedvezményes fogyasztást/vásárlást realizálhatnak a Szolgáltatók által biztosított kedvezmények mértékéig a városi elfogadóhelyeken. Jelenleg több mint 40 elfogadóhely biztosít kedvezményt.

NINCS KÁRTYA, CSAK APPLIKÁCIÓ

Mindkét városkártya működése QR-kód alapon nyugszik, mely okostelefonra letöltve mentesít a plasztikkártya használat alól, ezáltal az okostelefonon keresztül mindig a tulajdonosánál lesz. A Városkártya rendszert kiszolgáló hivatalos honlapon keresztül lehet regisztrálni a Városkártyát. A regisztrációt követően az igénylő emailben juthat hozzá a virtuális kártyához. A használatához nem szükséges alkalmazást telepíteni az okostelefonra, elég, ha lementi a kártyát képként a telefonjára. Az idősebbekre és azokra gondolva, akik nem használnak mobiltelefont, lehetőség van a Városkártya kinyomtatására is. Újdonságként 2021 nyarától a mórahalmi magánszálláshelyek által a vendégéjszakák után biztosított kedvezményes fürdőbelépő is Városkártya rendszerbe került, a felhasználás így könnyen kezelhetővé és papírmentessé vált.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb