Szegedi Arcok

Több mint 150 kiló friss gyümölcsöt kaptak a szegedi Covid-osztály és az újszegedi Gyermekkórház dolgozói a CE Glass-tól

Újabb önzetlen kezdeményezéssel köszönték meg Szegeden a Covid-osztály dolgozóinak azt a fáradhatatlan munkát, amelyet az elmúlt időszakban végeztek. Ezúttal a CE Glass Industries munkatársai látogattak el a szegedi II-es Kórházba és az újszegedi Gyermekkórház fertőző osztályára, hogy a dolgozóknak több mint 150 kilogrammnyi friss gyümölcsöt vigyenek.

Többek között naranccsal, körtével és hatalmas eprekkel lepték meg a CE Glass Industries munkatársai a szegedi Covid-osztály dolgozóit. Bóné Ágnes, a CE Glass HR-vezetője kiemelte, hogy közel 500-an dolgoznak most már a cégnél, és az elmúlt időszakban több olyan alkalmazott volt, akinek a közeli hozzátartozóját, családtagját, vagy éppen barátját kezelték a szegedi Covid-osztályon. Ezek az emberek az egészségügyi dolgozók gondoskodására voltak bízva, ezért szerették volna nekik megköszönni a hónapokig tartó fáradhatatlan, kemény munkát.

“A kollégáink is, illetve mi is nagyon hálásak vagyunk azért, hogy az egészségügyi dolgozók az elmúlt időszakban a testi, és a lelki erejükön felül teljesítettek és úgy döntöttünk, hogy szeretnénk ezt nekik megköszönni egy nagy pakk gyümölcs csomaggal” – emelte ki Bóné Ágnes és azt is elárulta, hogy konkrétan több mint 150 kiló gyümölccsel lepték meg csak a Covid-osztályon dolgozókat. Ez körülbelül 750 főnek elegendő, valamint a II-es Kórház mellett közel 50 főnek jutott még friss gyümölcs az újszegedi Gyermekkórház fertőző osztályára is.

TÁMOGATÁS ÉS ÖSSZEFOGÁS A CE GLASS-TÓL

A cég HR-vezetője azt is kihangsúlyozta, hogy az elmúlt időszakban többször is azt látták, hogy több szervezet, cég, vagy akár magánszemély támogatta az egészségügyi intézményeket, illetve az ott dolgozókat, ezért nem volt kérdés, hogy csatlakoznak ők is kezdeményezéshez.

“Mi felelősnek érezzük magunkat, hiszen szegedi gyökerű, szegedi alapítású cég vagyunk, hogy csatlakozzunk a támogatók sorához. Főleg egy olyan időszakban, amikor már az egészségügyi dolgozóknak az ereje a végén jár. Bízunk benne, hogy ezzel a kezdeményezéssel, illetve azzal, hogy a támogatók sorát gyarapítjuk, példát tudunk mutatni, illetve fel tudjuk hívni a figyelmet a társadalmi összefogás erejére és fontosságára” – mesélte Ágnes, majd hozzátette, hogy a gyümölcs csomagokat az egészségügyi dolgozók nagy örömmel fogadták, nagyon hálásak voltak, hogy ebben az időszakban is gondoltak rájuk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb