Sport

Rágyúrnál a beachbody-ra? Durván belehúzott a szegedi Global Fitness

Heteken belül kitör a nyár, rajtad pedig még mindig van egy kis (vagy éppen sok) felesleg? Nem kell, hogy lemondj a 2021-es strandszezonról: a Global Fitness azzal töltötte a bezárás heteit, hogy még tovább turbózza kínálatát. Az újranyitásra Szeged legnagyobb kardio – és fitnessgép parkját építették meg, beszereltek 30 új kondigépet, ráadásul ingyenes edzéstervvel és táplálkozási tanácsadással gyúrnak rá arra, hogy jól nézz ki.

JÁRVÁNYPARA? NEM A GLOBAL FITNESSBEN

A sör nem alkohol, a medve nem haver, az 1800 négyzetméteres alapterület pedig nem kicsi. Sőt, az egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) Szegeden és a régióban, szóval, ha biztonságos távolságban kondiznál a többiektől, a Global Fitness egy tuti választás. „Köztudott, hogy egy egészséges test jobban ellenáll a vírusoknak, ezért azt, hogy kondiba hozzuk a szegedieket, egyfajta küldetésnek fogjuk fel” – magyarázta Neu László üzletvezető, aki szerint a táplálkozási bakik és a tudatosság hiánya bármilyen kemény munkát zátonyra tud futtatni, ezért egyfajta grátiszként ingyenes táplálkozási – és edzéstervvel várják a vendégeket.

NINCS HOVÁ TENNI A CSALÁDOT? VIDD EL A PÁROD, MEGHÍVJÁK EGY EDZÉSRE

Ismerős a helyzet? Lemennél végre edzeni, de a párod, cimborád, titkos szeretőd (stb) addig beleőrülne az unalomba, úgyhogy inkább marad a tespedés… Na, ennek – végre – vége. Ha érvényes bérlettel rendelkezel, minden hétvégén elviheted egy ismerősöd, aki még nem volt regisztrálva és első alkalommal ingyen próbálhatja ki, milyen a Global Fitnessben edzeni. Korrekt húzás, nem?

De.

A kérdés már csak az, hogy mennyi az annyi, igaz?

A havi bérlet még mindig 10.000 Ft-ba (a diák és nyugdíjas verzió 8.000 Ft) kerül, mindez Szeged (egyik) legfullosabban felszerelt, legmodernebb, legnagyobb termében. Pont annyiba kerül, mint egy két személyes vacsora vagy pár sör, viszont ettől egészséges, mutatós tested lesz, a másiktől pedig… hát… khm… na, Te is tudod.

Itt találod a Global Fitness-t:

Szeged, Makkosházi krt. 1, 6723
+36 20 262 8141

Csináljunk egy kis kedvet az edzéshez? Van egy ütős kis videónk, Szeged (egyik) legjobb konditerméről:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb