Szegedi ArcokVideo365

Amikor a bokszkesztyűt felváltja a fagylaltos kanál – Kis Máté jeges finomságokat kínált a jó ügy érdekében

Szombat kora délután pár órára Kis Máté felcserélte a bokszkesztyűt a fagylaltos kanálra és a jó ügy érdekében beállt fagyit árulni a belvárosi Somogyi fagyizóba. A jótékony akcióból befolyó összeggel pedig a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványt támogatták.

A 2020 -ban Szeged Sportolója címmel kitüntetett bajnok a Somogyi fagyizóval karöltve a fagyikból származó bevételt a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványnak ajánlotta fel. Meg kell hagyni a fiatal bokszoló a fagylaltos pult mögött is megállta a helyét, amire szükség is volt, hiszen az esős idő ellenére is sorban álltak a jeges finomságokért a szegediek. Két fagyi között pedig még arra is maradt idő, hogy a rajongók egy-egy közös fotót készíthessenek Mátéval.

A helyszínen Nyitrai Szilárd kollégánk örökítette meg képein a nem mindennapi eseményt, most ebből láthattok egy válogatást:

Nézd meg a nap legjobb pillanatait Magyar Andor operatőr kollégánk felvételén, ahol Kis Máté is megosztja velünk, hogyan érezte magát a fagylaltos pult mögött.

Fotók: Nyitrai Szilárd

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb