Mindenmás

Egy presszót rabolt ki a vásárhelyi fiatal férfi, lenyúlta a váltópénzt

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a 22 éves férfival szemben, aki készpénzt vitt el egy szórakozóhelyről a városban. Lopás miatt kell felelnie – írja a police.hu.

A megalapozott gyanú szerint a helybeli férfi 2020. szeptember 28-án hajnalban levágta egy belvárosi vendéglátóhely hátsó kapujáról a lakatot, majd felfeszítette az épület bejárati ajtaját. A presszóban kutatást végzett, és a pulton lévő – váltópénzt tartalmazó –  fémkazettát elvitte, amit útközben hazafelé fel is tört. A pénzt kivette, a többit pedig eldobta. Az üzlet alkalmazottja csak a reggeli nyitáskor észlelte a lopást, ezután a 112-es központ segélyhívó számon bejelentést tett a rendőrségre.

LOPÁS MIATT KELL FELELNIE MOST

A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető kilétét. Kihallgatásán a férfi elismerte a cselekmény elkövetését, vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az ügy iratait megküldték az ügyészségnek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb