Kikapcs

Intézzünk egy Hollywood-i forgatást Szegedre? Az Eredet és a Star Wars sztárja magyarországi helyszínekre vadászhat

Joseph Gordon-Levitt, az Eredet című Christopher Nolan blockbuster sztárja nem mást kér Facebook-oldalán, mint fotókat Magyarországról. A Golden Globe díjra jelölt színész mindössze annyit árult el, egy “nagy projekthez” kellenek a fotók, a kommentelők közül többen arra tippelnek, forgatási helyszínt kereshet Levitt. Ha szeretnénk még híresebbé tenni a Napfény Városát, a dolgunk egyszerű: küldjünk neki fotókat Szegedről!

A felhívás kapcsán a HVG is azt írja: nem kizárt, hogy helyszínt keresnek, és ennek egy nem hagyományos – ügynökségen keresztüli – módját választották. A színész egyébként egy produkciós céget is vezet, amely több más országból is kért hasonló módon képeket. Az Eredet, a 10 dolog, amit utálok benned, A sötét lovag – Felemelkedés és a Star Wars VIII. rész – Az utolsó jedik sztárja a felhívást a Parlamentet és a Budai Várnegyedet ábrázoló képpel tette közzé.

Nyilván, a Köles Mihály által készített fotó is gyönyörű, mi viszont úgy érezzük, egy Dóm téren vagy a Huszár Mátyás rakparton lőtt kép sokkal vonzóbb lenne a színésznek és csapatának.

Van Nálad egy klassz Szeged fotó? Küldd el neki direktben vagy dobd át nekünk, elküldjük neki egy csokorban az olvasóinktól kapott fotókat!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb