Sport

Molnár F. Tamás kapus, öt év után visszatér a Szeged-Csanád Grosics Akadémiához

Molnár F. Tamás öt év után visszatér a Szeged-Csanád Grosics Akadémiához. A 31 esztendős kapus kétéves szerződést írt alá – olvasható a szegedi csapat hivatalos oldalán.

Mint írják, Molnár-Farkas Tamás neve ismerős lehet a szurkolóknak, hiszen 2013 és 2016 között 37 bajnoki és 10 Magyar kupa mérkőzésen őrizte a szegediek kapuját. Azóta, egy kisvárdai kitérőt leszámítva négy szezont töltött a Szolnoki MÁV FC-nél, amellyel a 2018-19-es idényben bajnoki címet ünnepelhetett az NB III. keleti csoportjában. A legutóbbi szezonban 31 alkalommal az ő nevével kezdődött a Szolnok összeállítása.

MODERNEBB KÖRÜLMÉNYEK KÖZÉ CSÖPPENT SZEGEDEN

“Kicsit furcsa a helyzet, mert a klub címere és színösszetétele változatlan, de a helyszín nagyon más, mint amikor Gyulán töltöttem három évet. Modernebb, európaibb körülmények közé csöppenek Szegeden, nagyon izgatottan várom már, hogy elkezdjük a közös munkát” – nyilatkozta a rutinos hálóőr, aki a Szolnok játékosaként egyszer már pályára lépett a Szent Gellért Fórumban. A tavalyi szezonban még a lezárás előtt parádés hangulatban játszottunk gól nélküli döntetlent. Akkor is érezhető volt, hogy 1-2 ezer ember kiváló atmoszférát teremt, hát még ha 4-5 ezer szurkoló lesz egy rangadón! A hangulat szempontjából hasonló érzéseim voltak, mint amikor még anno első osztályú meccsekre jártam Szegeden” – emlékezett vissza a kapus.

STABIL TELJESÍTMÉNYT VÁR A JÁTÉKOS

Molnár F. Tamás azt is elárulta, mit vár a következő szegedi időszakától. “Helyezésbeli célokat még nem szeretnék megfogalmazni. Stabil teljesítményt várok magamtól, amire lehet alapozni a csapat támadó- és védőjátékát egyaránt. A legfontosabb cél, hogy minél több nézőt bevonzzunk a stadionba és hogy a szurkolók azt érezzék, ezért a csapatért megéri kijönni” – fogalmazta meg elvárásait a játékos.

Forrás: szeged-grosicsakademia.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Study in Africa
'Fel a tetejéhez' gomb