Kikapcs

Június 3-án nyit a Cinema City Szegeden, ide is kell majd a védettségi igazolvány

Végre megérkezett az az infó a Cinema City kapcsán, amit már május elseje óta vártunk Szegeden, vagyis kiderült, hogy mikor nyit a mozikomplexum. Tehát, közleményük szerint június 3-án nyitja újra a Cinema City országszerte mozijait, így jövő hét csütörtöktől már filmezhetünk egy jót Szegeden is, viszont a védettségi igazolványt itt is kérik.

A mozilánc értesítése szerint már az első héten olyan filmek debütálnak, mint az Oscar-díjas A nomádok földje, a Pixar-féle Lelki ismeretek és limitált előadásban a Még egy kört mindenkinek.

JÖN A HAHÁLOS IRAMBAN 9 ÉS A DÉMONOK KÖZÖTT 3 IS

Júniusban indul a Cinema City vásznain többek között a Hang nélkül 2, a Halálos iramban 9, a Szörnyella és Démonok között 3. – Az ördög kényszerített. A családokat a Luca és a Nyúl Péter – Nyúlcipő című animációs filmek várják. A tavaly nyáron bevezetett óvintézkedések továbbra is érvényesek lesznek, a részletes moziműsor május 30-tól érhető a el a honlapjukon.

KELL A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY IS

A Facebook oldalukon továbbá arról írnak, hogy a jelenleg érvényes kormányrendelet értelmében mindenki látogathatja a mozikat, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal és elmúlt 18 éves. A 16-18 év közöttiek kísérő nélkül jöhetnek, amennyiben van oltási kártyájuk, azonban azok a 18 év alatti nézők, akik még nincsenek beoltva, csak oltási kártyával rendelkező felnőtt kísérővel látogathatják a mozikat. A védettségi igazolványt, vagy a védettségi applikációt mind a pénztárnál, a jegykezeléskor elkérik, a beazonosításhoz szükséges okmányok, a személyi igazolvány, vagy az útlevéllel együtt. A kormányrendelet értelmében a maszk nem kötelező, de dolgozók viselni fogják azt.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: lion's mane mushroom buy
'Fel a tetejéhez' gomb