Mindenmás

Eltűnt egy kisteleki férfi, a rendőrség a segítségeteket kéri!

A kisteleki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 53 éves férfi megtalálásában, aki május 20-án, kisteleki tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, írta a police.hu.

A Kisteleki Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Tyúkász László eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint az 53 éves férfi 2021. május 20-án, kisteleki tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.
Tyúkász László körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja világosbarna, vállig érő, szeme barna. Jobb kezén a hüvelyk- és mutatóujj között 5 pont, bal vállán rózsa mintájú tetoválás látható, ami alatt W.A.S.P. felirat található. Eltűnésekor farmernadrágot, fekete kabátot és sportcipőt viselt.

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Kisteleki Rendőrkapitányságon (6760 Kistelek, Petőfi u. 2.). Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: stapelstein
'Fel a tetejéhez' gomb