Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: csilingelő Musical Villamos, szülinapos Vadaspark, de a Hungi és Tisza DOKK is vár a hétvégén Szegeden

Vége a hétvégéi lazulásnak, most már igazán felpörög Szeged, hiszen tele vagyunk jobbnál jobb programokkal! Tovább dübörög a Belvárosi Mozi, jön a csilingelő Musical Villamos, szülinapi gyereknapokkal készül a Szegedi Vadaspark és az éjszakai élet szerelmeseinek jut bulizási lehetőség bőven. Mutatjuk, mi mindennel vár a hétvége Szegeden!

BELVÁROSI MOZI: GODZILLA KONG ELLEN, MORTAL KOMBAT A HÉTVÉGI REPERTOÁRBAN

Nem maradunk világklasszis filmek nélkül május utolsó hétvégéjén sem, ugyanis a Belvárosi Mozi bővült kínálattal készül a hét utolsó napjaira, míg a Cinem Citi 3-án nyit, tehát a következő Kikapcsban már ők is szerepelni fognak. Ezen a hétvégén tehát jön Adam Wingard rendezésében a Godzilla Kong ellen, Lewis Tan főszereplésével pedig a legújabb Mortal Kombat. Aki inkább valami lightosabbat nézne, annak is akad bőven választék, a kínálatban van Melissa McCarthy-val a Szuperagy és a Tom és Jerry animációs családi vígjáték is.

A szombati-vasárnapi repertoár:

14:00 Tom és Jerry

14:00 Peggy Guggenheim, a művészet megszállottja

14:30 Mortal Kombat

16:00 Gunda

16:00 Tom és Jerry

16:45 Habfürdő

17:45 Éden

18:00 Mortal Kombat

18:15 Ígéretes fiatal nő

20:15 Godzilla Kong ellen

20:30 Mortal Kombat

20:30 Szuperagy

Helyszín: Szeged, Vaszy Viktor tér 1.

Kell hozzá védettségi igazolvány? Igen.

IGAZI MÓKA A VADASPARKBAN

Május 29-én és 30-án a gyerekek kapják a főszerepet a Szegedi Vadasparkban, ugyanis igazi mókás programokkal készülnek. A hivatalos Facebook oldalukon közzétett esemény szerint igazi Grimm-busz buli lesz és az Iszkiri Zenekar is koncertezik egy jót. Mindezt pedig azért, mert a Vadaspark most ünnepli 32-ik születésnapját!

Helyszín: Szeged, Szél u. 90.

Kell hozzá védettségi igazolvány? Igen.

ONLINE SZÓRAKOZÁS GRYLLUS SAMUVAL

Ha nem mozdulnál ki otthonról, akkor is hozunk egy jó tippet: Gryllus Samu és Brina Stinehelfer Túszopera című, dokumentumalapú interaktív kamaraoperája a szegedi MASZK Egyesület Tavaszi Kollekció 2021 elnevezésű programsorozatának egyik eseményeként lesz látható szombaton 19.30-tól, mégpedig online térben.

AZ ÉJSZAKAI ÉLET SZERELMESEINEK

Tudjuk, hogy már mindenki tűkön ült, de semmi pánik: beindult az éjszakai élet is Szegeden. A Hungi és a Tisza DOKK is gőzerővel készül a hétvégi éjszakai élet szerelmeseinek.

HUNGI: Pénteken újraindulnak a BADGIRLS bulik, jön a Collective Machine, Shabaam, James Cole és Udvari Viktor. Szombaton egy újabb komoly név jön Szegedre, a Loving Arms személyében. 

Helyszín: Szeged, Stefánia

Kell hozzá védettségi igazolvány? Igen.

TISZA DOKK: Pénteken egy underground techno buli lesz, míg szombaton mainstream party lesz Szecsei apánkkal.

Helyszín: Szeged, Huszár Mátyás rkp.

Kell hozzá védettségi igazolvány? Igen.

CSILINGELŐ MUSICAL VILLAMOS

2021. május 30-án vasárnap, a szokásos időben, délután 14:00-kor indul útnak a következő, vagyis a VI. Musical Villamos Szegeden, amelynek vendége Andrádi Zsanett és Csengeri Attila lesz. Az 50 perces online musical műsort az egész országból, de akár külföldről is ingyenesen nézhetik a musicaleket kedvelők.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb