Mindenmás

Védettségi igazolvány, védőoltás nélkül? Szegeden még ez is lehetséges, mutatjuk, hol és hogyan!

Leugranál a hétvégén valamelyik szegedi szórakozóhelyre? Moziznál egyet vagy beülnél a kedvenc éttermedbe? Egy klassz kis vadasparkozást terveztek a család apraja-nagyjával? Vagy esetleg belevetnéd már magad a szegedi fesztiválok hamarosan újra induló pezsgésébe? Akármelyik programra is vágysz, védettségi igazolvány nélkül maximum a bejáratot nézheted…

De nem kell falakba ütköznöd, van megoldás: csináltass vérből végzett ellenanyag tesztet! A teszt(ek) segítségével egyrészt meggyőződhetsz a vírussal szembeni védettségedről, másrészt pedig oltás nélkül is védettségi igazoláshoz juthatsz! A helyszín a Szeged Plaza parkolója, a szolgáltatás pedig a WhiteLab Ellenanyag Pont vadonatúj konténerében vár!

ANTIGÉN GYORSTESZT? ANTITEST VIZSGÁLAT? MOST AKKOR, MI IS EZ?

A képlet egyszerűbb, mint feltenni a karszalagod a SZIN-en. Adott a WhiteLab nevű mobil Covid-tesztállomás a Plaza parkolóban, akik hétfőtől a duplájára bővültek: a koronavírus-tesztet végző konténerük mellé (ahol antigén gyorsteszt és PCR teszt kérhető a vírus kimutatására) egy újabb érkezett, amelyben antitest tesztet vagy más néven ellenanyag / védettségi vizsgálatot végeznek. Tényleg egyszerű: egy hagyományos vérvételről van szó, ami igazolhatja a védettséged a koronavírussal szemben.

MIT KELL TENNED, HOGY MEGTUDD, VÉDETT VAGY-E?

  1. Jelentkezz be tesztelésre: foglalj időpontot védettségi vizsgálatra az online rendszerük segítségével.
  2. Érkezz meg a kiválasztott időpontban, ahol sorban állás nélkül, nagyjából 5 perc alatt, leveszik a teszthez szükséges vért.
  3. 24-72 órán belül e-mailben megkapod az eredményt, és már tudod is, védett vagy-e!

Az egészben a legjobb, hogy a teszt után kapott eredményt elfogadják a védettségi igazolvány kiállításához, amennyiben rendelkezel megfelelő mennyiségű antitesttel. A dolog logikája egyszerű: akkor is termelhetett a szervezeted antitestet, ha nem kaptál oltást, mert korábban már áteshettél a fertőzésen, de a tüneteid nem voltak erősek így nem vetted észre. Így akár még oltás nélkül is megszerezheted a védettségi igazolványt! A Szeged Plaza parkolóban működő állomáson Elisa IgG, Elisa IgG + IgM, Centaur, Komplex védettségi vizsgálatot és Postcovid teszteket végeznek.

RENDBEN, ÉS MENNYIBE KERÜL?

Ha elég gyors vagy, kedvezményes áron igényelheted a WhiteLab ellenanyag vizsgálati szolgáltatásait. Az akció június 11-ig tart:

  • Elisa IgG (N fehérje ellenanyag): 11.000 Ft helyett 9.000 Ft
  • Centaur (S fehérje ellenanyag): 15.000 Ft helyett 11.000 Ft
  • Komplex Védettségi vizsgálat (S+N fehérje ellenanyag): 19.500 Ft helyett 15.000 Ft
  • Elisa IgG+IgM: 16.000 Ft

Mindössze egy páros vacsora vagy egy laza baráti sörözés ára, de sokkal többet ér: a szabadságod! Bejelentkezéshez kattints IDE vagy keresd a WhiteLab szakembereit az alábbi elérhetőségeken:

[email protected]

+36703620613

Tesztelés minden nap 7:00-15:00-ig a Szeged Plaza parkolójában!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb