Mindenmás

Napi pakk: melegszik az idő Szegeden, ma nyit a Cinema City

Napról napra melegszik az idő Szegeden, hamarosan tényleg megérkezik az igazi nyár a Napfény városába. És van egy jó hírünk nektek, ma kinyitja kapuit a Cinema City is, így most már, ha egy jó filmre vágysz a Szeged Plaza és a Belvárosi Mozi kínálatából is szemezgethetsz! Dobj be egy adag popcornt, és míg te filmezel a Szeged365 továbbra is elhozza a legfrissebb híreket!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kíván a Szeged365.hu minden kedves Klotild, Tilda és Cecília nevű Olvasóinak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 96 éve, 1925 – ben megszületett Tony Curtis magyar származású amerikai színész (Van, aki forrón szereti; Minden lében két kanál).
Fotó: femina.hu
  • 97 éve, 1924 – ben meghalt Franz Kafka cseh író (A per, Átváltozás).
  • Ma 54 éves Darnyi Tamás, sokszoros olimpiai-, világ- és Európa bajnok úszó, sportvezető.
  • 146 éve, 1875 – ben meghalt Georges Bizet francia zeneszerző, a Carmen című opera alkotója.
  • 122 éve, 1899 – ben meghalt ifj. Johann Strauss osztrák zeneszerző, a “keringő király” (Kék Duna keringő, A denevér ).
  • 14 éve, 2007 – ben meghalt Darvas Iván kétszeres Kossuth-, és Jászai Mari-díjas, színművész, a Nemzet Színésze.
Fotó: eletigenlok.hu
  • Az Állami Felső Kereskedelmi Iskola június 3-án kapott modern stílusú új otthont a Tisza-parti sétányon, amit ma Szegedi SZC Kőrösy József Közgazdasági Szakgimnáziumaként ismerünk.
Fotó: korosy.hu

NAPRÓL NAPRA MELEGSZIK AZ IDŐ SZEGEDEN

Miniszoknya, napszemüveg, lábujjközös papucs bekészít, a június első napjával megérkezett felmelegedés a hét második felében is folytatódik a Napfény Városában. Csütörtökön inkább még csak nyugaton, délnyugaton, pénteken már Szegeden is átlépjük a 25 fokot – derül ki az Időkép prognózisából.

MA ÚJRA KINYITJA KAPUIT A CINEMA CITY

Popcorn, kóla, 3D szemüveg (és védettségi igazolvány) bekészít, mától 203 nap pihit követően újra kitárja kapuit a Cinema City Szeged! Ahogy megszoktuk, a 18 éven felüliek védettségi kártyával mehetnek be, a filmkínálat pedig meglepően erősnek tűnik.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb