Mindenmás

Autentikus vajdasági életérzés, jéghideg sörök és péksüti-kánaán a Kárász utca kellős közepén: megnyitott a Griff Diszkont!

Rohansz, mint a Szeged-Budapest Intercity, nincs időd egy “rendes” ebédre de már kopog a szemed az éhségtől? Indul a meccsnézés és kellene egy 6-os pakk sör, de már minden zárva? Vagy inkább valami igazán különleges, vajdasági finomságra vágysz, mintha a szabadkai Buvljákon lennél? Egyetlen válaszunk van, az összes kérdésre: Griff diszkont, a Kárász utca kellős közepén!

Vajdasági arcok nyitották Szeged vadonatúj full service üzletét, amelynek különlegessége, hogy a hét minden napján éjfélig nyitva van. Mint mesélték, egy olyan boltot szerettek volna létrehozni, ahol tényleg minden megvan, egy helyen, mint egy hipermarketben, de mindezt barátságos, családi kisvállalkozásként, a délvidékiek jellegzetes vendégszeretetével.

Leugrottunk a Kárász utca 9. száma alatt, az ÁTRIUM Terasz mellett megnyitott vadonatúj boltba. Ami rögtön szemet szúrt:

  • Valami orbitális gyümölcsválaszték (végre), rögtön egy jófejséggel: ha gyerkőccel mész, meghívják egy bármilyen gyümölcsre. Mint a boltban lévő lányok magyarázták, ez nem valamiféle nyitási akció, hanem egy állandó jófejség, ami így is marad náluk, amíg világ a világ.
  • A Szeged 365 szerkesztősége a Kárász utcán van, külön piros pont, hogy nem kell többé bóklásznunk péksüteményekért, szintén durva a választékuk.
  • Egy hegyoldalnyi sörhűtő és mindenféle egyéb, folyékony bulikellék, meccsnézéshez, a Foci EB közeledtével a Griff egy “must have” hely lesz, érezzük.
  • Egy külön “Balkán-sarok”, ahol néhány igazán különleges cucc is fellelhető, ha imádod a Szabadkai Piac világát, meg kell, hogy nézd.

Összességében egy mosolygós, barátságos, szerethető hely benyomását kelti a Griff diszkont, nyakon öntve a vajdasági magyarok határtalan életszeretetével. És igen, éjfélig nyitva van, éjjeli baglyoknak, partyhuszároknak és túlórázó Szeged 365 újságíróknak tökéletes választásnak tűnik.

Itt találod a srácokat:

  • Griff diszkont, Szeged, Kárász utca 9., nyitva: hétfőtől szombatig 07.00 – 24.00, vasárnap 08.00 – 24.00.
  • Bővebb infó, termékkínálat és minden földi jó, online IDE és IDE kattintva!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb