Mindenmás

Valaki belevágott fényes nappal az éjszakába a Roosevelt téren

Megvan még a szállóigévé lett L. Miki sláger (??) kezdősora? “Szevasz tesó, mi lenne ha belevágnánk fényes nappal az éjszakába?” Valaki úgy fest, elég rendesen belevágott, a Szeged Kommandó nevű Facebook oldalra feltöltött fotók alapján volt egy kis bulika ma délben a Roosevelt tér Huszár Mátyás rakpart feletti könyöklőin.

Az oldalon azt írják, hogy “a hétvégi maradványok” virítottak kint ma délben, mi viszont – tekintettel arra, hogy szombat este óta már két takarítás is végigmehetett a placcon – arra tippelünk, hogy valaki hétfőn, napközben lazított egy nagyot a szegedi napsütésben, a jelek szerint egy pakk Soproni és egy üveg Vodka (?) társaságában.

Ejnye.

Az emlegetett fotók:

Megjegyzés: a fenti ejnye nem csupán a fényes nappal, közterületen csapatásnak szólt, hanem annak a pofátlan ténynek, hogy az illetőnek esze ágában sem volt a legközelebbi kukáig vinni a szemetét. Fekete pont benyesve, üljön le fiam, egyes.

Megjegyzés 2.0.: ha a fent említett dalt nem ismered, az Isten mentsen meg tőle, hogy meghallgasd akár egyszer is. Ne tedd, könyörgünk. Örökre a dobhártyádba fog égni, soha többé nem szabadulsz az audiovizuális rettenettől. Köszi, hogy hallgatsz ránk, jót akarunk.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: jarisakti
'Fel a tetejéhez' gomb