Közélet

Hősiesen helytálltak hétfőn is a megyei lánglovagok: tűz volt a gyufagyárban, égett az aljnövényzet, és egy idős asszonyt is kimentettek Szegeden

Nem unatkoztak hétfőn sem a megyei lánglovagok, ugyanis tűz volt a gyufagyárban, valamint égett a kiszáradt aljnövényzet is Mórahalmon. Leszakadt faághoz és egy idős asszonyt megmentéséhez is kisiettek még a szegedi tűzoltók hétfőn este!

Tűz volt hétfőn reggel a szegedi gyufagyárban. Egy gyufagyártó gép gyulladt ki, melyet a dolgozók a tűzoltók kiérkezéséig eloltottak. A szegedi egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vezetésével elvégezték az utómunkálatokat. Átszellőztették, majd hőkamerával átvizsgálták a tűzzel érintett helyiségeket. A tűzben két ember enyhe füstmérgezést szenvedett. 

ÉGŐ ALJNÖVÉNYZET, LEHASADT FAÁG

Ezer négyzetméteren égett a kiszáradt aljnövényzet hétfőn Mórahalmon. A ruzsai katasztrófavédelmi őrs egysége és a mórahalmi önkéntes tűzoltók fojtották el a lángokat, a tűzben senki sem sérült meg. A biciklisek forgalmát is veszélyeztette egy nagy méretű faág, amely Kisteleken, a Kossuth utcában hasadt le. A hétfő esti lakossági bejelentést követően a kisteleki katasztrófavédelmi őrs egysége végezte el a műszaki mentést. A beavatkozásnak köszönhetően személyi sérülés nem történt. 

IDŐS ASSZONYT IS MENTETTEK HÉTFŐN

Idős asszonyt mentettek a szegedi tűzoltók hétfőn este. Az asszony rosszulléte miatt nem tudott ajtót nyitni a mentők munkatársainak. A tűzoltók a bejárati ajtót felfeszítve nyitották fel a lezárt lakást, majd a sérültet átadták a mentőszolgálatnak. 

Forrás: csongrad.katasztrofavedelem.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: jarisakti
'Fel a tetejéhez' gomb