Mindenmás

Szegedi Ítélőtábla: nem született ma döntés VV Aurelio ügyében

Ma tárgyalta a Szegedi Ítélőtábla VV Aurelio, a Való Világ 6. győztesének ügyét, akinek társával együtt emberrablás miatt kell felelnie. A másodfokú tárgyalást azonban elnapolták, így szeptemberben kerülhet pont az egykori „villalakó”büntetőügyének végére, írta közleményében a Szegedi Ítélőtábla.

A SÉRTETT MEGLOPTA AZ EGYKORI VILLALAKÓT, AKIT EZT KÖVETŐEN ELRABOLT ÉS BÁNTALMAZOTT VV AURELIO ÉS TÁRSA

Az ügy sértettje 2017. október 14 – én egy bajai szórakozóhelyen legalább 130.000 forintot tulajdonított el az ittassága miatt elalvó VV Aurelio kabátjának zsebéből. Másnap a vádlottak megjelentek egy szórakozóhelyen, ahol a sértettet VV Aurelio kérdőre vonta az eltulajdonított pénz miatt, majd társaival egy autóba tuszkolták. Ezelőtt azonban a másik vádlott által is lefogott sértettet VV Aurelio többször – annak arcán és felsőtestén – ököllel és tenyérrel meg is ütötte. A bántalmazás során a sértett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett el. A vádlottak a sértett szabadon bocsátását attól tették függővé, hogy az ellopott pénzt visszaadja. A sértett azonban ennek nem tett eleget, mivel a pénzt már elköltötte, ezért a vádlottak aláírattak vele egy szerződést, amelynek értelmében VV Aureliotól 180.000 forintot kért korábban kölcsön, amit majd a sértett heti 20.000,- forintos részletekben törleszt vissza.

SZEPTEMBERBEN FOLYTATÓDIK AZ ÜGY

A mai tárgyaláson VV Aurelio védője az elkészült igazságügyi szakértői vélemény kiegészítésére tett indítványt, az eljáró tanács pedig jóváhagyta azt, így a Szegedi Ítélőtábla 2021. szeptember 08 -ra napolta el a tárgyalást.

Forrás: Szegedi Ítélőtábla

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Devops Consulting Company
'Fel a tetejéhez' gomb