Kikapcs

Indul a Garden Fröccsterasz: 200 férőhely, óriás LED fal, foci EB klub a Partfürdőn, a stég mellett!

Pénteken kezdetét veszi a közel egy hónapig tartó Labdarúgó Európa-bajnokság. A részben magyar rendezésű kontinensviadalon Európa legjobb 24 csapata – köztük Magyarország válogatottja – vesz részt. Ha neked sem sikerült jegyet venned a budapesti összecsapásokra, nem kell elkeseredned: az egész torna alatt igazi szurkolói zónává fog változni a Partfürdő. Megnyílik ugyanis a Garden fröccsterasz, ahol óriáskivetítőn akár 200 ember is egyszerre szurkolhat majd a magyaroknak!

“Be lehet azt piszkálni, pöckölni, tuszkolni!”

Az azóta legendássá vált mondat 2016-ban hagyta el Hajdú B. István száját, miután az első csoportmeccsünkön Szalai góljával vezetést szereztünk Ausztria ellen. Az euforikus hangulat az egész Eb-t végigkísérte, és hasonló élmények várhatóak a pénteken elrajtoló tornától is. A felfokozott érdeklődést jól jelzi, hogy a nemzeti 11 összecsapásaira pillanatok alatt elkeltek a jegyek, de azok sem maradnak majd közösségi szurkolás nélkül, akik nem a Puskásban láthatják majd Gulácsiékat.

Péntektől igazi szurkolói zónává válik majd ugyanis az újszegedi Partfürdő, ahol a Garden fröccsteraszának köszönhetően akár 200 ember is harsoghatja egyszerre, hogy Hajrá, Magyarok!

Azért mégsem csak a fociról szól majd minden

A Garden Fröccsteraszon 11 borász 20 fajta borral és 7-féle spritz-cel indítja majd be a szegedi nyarat június 11-én pénteken 16:00 órától, de az igazi szurkolók sörrel is nyakon önthetik majd egymást egy-egy gólt követően, és az éhes fanatikusok is csillapíthatják majd étvágyukat a helyszínen. A szervezők ráadásul koncertekkel is készülnek, június 19-én a Smink zenekar, 25-én a Docpiano Band, 30-án pedig Krisz Rudi áll majd színpadra.

Még el sem kezdődött, de már eleged van az Eb-lázból? Akkor viszont irány a Garden stég, ami a teljes őrület alatt is megmarad focimentes övezetnek!

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: blote tieten
'Fel a tetejéhez' gomb