Blog

Szeged365 Cinema: van Damme újra táncol – önironikus akcióvígjátékkal robbant a legenda

A 80-as, 90-es évek ikonikus akciósztárját is utolérte a Netflix-őrület, legújabb filmjét július 30-ától teszi közzé a streamszolgáltató. Az utolsó titkos ügynök viszont könnyen lehet, hogy a nyár egyik legkellemesebb mozija lesz, egy régi vágású akcióvígjáték, rengeteg idézettel a van Damme életműből, és még több önironikus kikacsintással.

Jean-Claude van Damme életpályája jól bizonyítja, hogy magasról lehet a legnagyobbat bukni: a késő 80-as évek és a 90-es évek, azaz a hardcore VHS korszak egyik legkeresettebb akciósztárja már a 2008-as JCVD-vel, a 2012-es A felálodzhatók 2-vel és a 2016-os Jean Claude Van Johnsonnal megmutatta már, hogy jól áll neki a humor, és ha kell, igazán őszintén meg tudja bánni bűneit, most pedig ismét egy nagyon ígéretes projektbe kezdett bele.

2021-es dobása, Az utolsó titkon ügynök is egy iróniától nem mentes kaland lesz, ahol a színész nem titkoltan Jean-Paul Belmondo nyomdokaiba szeretne lépni egy klasszikus akcióvígjátékkal. A sztori szerint egy rejtélyes titkosügynök visszatér, hogy megmentse saját fiát egy nemzetközi terrorista hálózattól. Mindeközben természetesen láthatunk majd jó pár emlékezetes spárgát, ismét előkerül majd a Kickboxerből ismerős tánc, na és rengeteg mozdulat a többi szép emlékű akcióopuszból. Egy biztos: mi már nagyon várjuk a július 30-ai premiert!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb