Mindenmás

Napi pakk: egy kis hidegfront, Malek Andi koncert, Levendulaünnep és három tuti EB meccs vár Szegeden

Igazi felfrissülést hoz a hidegfront vasárnap Szegedre, de nyugi! Fázni még így sem fogunk. Lesz itt még ma Levendulaünnep, Malek Andi Soulistic koncert, és 3 izgalmas EB meccs is! Jönnek a legfontosabb napindító hírek, egy csokorba szedve, a Szeged365.hu-n!

ŐKET KÖSZÖNTSD NÉVNAPJUKON!

Antal, Anett, Anéta, Anetta, Anettka, Anna, Antigoné, Anton, Antos, Grácia, Netta, Netti, Tóbiás, Toni

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 99 éve ezen a napon Charlie Osborne csuklani kezdett és csak 69 év múlva múlt el neki.
  • 81 éve született meg Gojko Mitic, jugoszláv színész, a jugoszláv indiánfilmek Winnetou-ja.

  • Ma ünnepli 68-ik születésnapját Tim Allen, amerikai színész, komikus.
  • 49 éve meghalt Békésy György magyar származású, Nobel-díjas biofizikus, akusztikus.
  • 35 éve megszületett Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen, amerikai színész ikerpár. Főbb szerepeik: Az ikrek Malibuból; Ne szólj szánk; 2×2 néha sok(k); Két tojás száz bajt csinál; Kettőn áll a vásár; Vadnyugati galiba.

HIDEGFRONTTAL ÉRKEZETT A FELFRISSÜLÉS SZEGEDRE

Szombat éjjel megérkezett térségünkbe az a hidegfront, ami egy kis felfrissülést hozott Szegedre. Vasárnap, a délelőtti órákban ez a front egyre jobban kelet felé távozik, így egy-egy zápor még kialakulhat. Napközben 21-26 fokot mérhetünk.

MALEK ANDI KONCERTEZIK SZEGEDEN

Nem más, mint a Malek Andi Soulistic együttes koncertezik június 13-án 18 órakor a szegedi Új Zsinagógában. Malek Andreától olyan szívhez szóló dallamokat is hallhatunk, mint Michel Legrand két legnagyobb slágere, a Summer Knows és a Windmills of your mind.

VASÁRNAP IS VÁR A MÓRAHALMI LEVENDULAÜNNEP

Az elmúlt évek nagy érdeklődésére való tekintettel idén is megrendezték Mórahalmon a Levendulaünnepet az Aradi Tanya és Élménybirtokon, ahol egész hétvégén bőséges programkínálattal várják az érdeklődőket! Mutatjuk a részleteket!

FOLYTATÓDIK A FOCI EB!

Folytatódik a foci EB-láz Szegeden! Ma Anglia-Horvátország, Ausztria-Észak-Macedónia és Hollandia-Ukrajna küzd meg egymással. Természetesen a Szeged365.hu-n is folytatódik az EB tippelde és mutatjuk, mely teraszok készülnek a meccsekre!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb