Sport

Kis híján nem engedték be Cristiano Ronaldót a Puskás Arénába

Egy véletlen malőr miatt akár teljesen máshogy is alakulhatott volna a tegnap esti Magyarország – Portugália mérkőzés, ahol 3 góllal kikaptunk a portugáloktól, hiszen a meccs előtt kis híján nem engedték be a a vendégcsapat világklasszisát, Cristiano Ronaldót a Puskás Arénába, írta cikkében az Index.

A brit ITV Twitter-oldalán megjelent videó szerint ugyanis az Európa-bajnokság főorvosa csak az után engedte tovább Cristiano Ronaldót, hogy tüzetesen megvizsgálhatta a nyakában lógó belépőt. Sőt, ezért még futott is a világsztár futballozó után.

Pedig Cristiano Ronaldo azon sportolók közé tartozik, akit kis túlzással az egész világ ismer, az is, aki nem kifejezetten foci rajongó, ráadásul a klasszis már két rekordot is megdöntött, ő lett ugyanis az első futballista, aki már öt Európa-bajnokságon is játszott, és ugyanennyin gólt is szerzett.

Az Indexnek küldött levelében Szelid Zsolt főorvos az esettel kapcsolatosan elmondta, hivatalából fakadóan minden futballista PCR-tesztjének az eredményét ellenőriznie kell, ez okozta a fennakadást a beléptetésnél.

Forrás: index.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb