Sport

Megvan a harmadik átigazolás: Kardos Alexanderrel bővül a Szegedi Vízilabda Egylet

Gyapjas Brendon és Bóbis Botond után a 22 éves Kardos Alexander érkezik ezen a nyáron a Szegedi Vízilabda Egylethez – olvasható a vízipólósok honlapján.

Mint írják, Kardos Alexander a KSI nevelése. Tagja volt a korosztályos utánpótlás-válogatottaknak. Jobb oldalon szerepel, nagy lövő erővel rendelkező játékos, emellett kiválóan védekezik. A KSI után szerepelt a Honvédban, majd az UVSE-ben. Tavaly megnyerte a Komjádi-kupát, az elődöntőben négy, míg a fináléban három gólt szerzett, így döntő érdemeket szerzett a sikerből.

LESZ ESÉLY A LEGJOBB NYOLC KÖZÉ KERÜLNI

“A csapatmenedzser, Juhász Zsolt felhívott, és megkérdezte, lenne-e kedvem Szegedre igazolni? Nem sokat gondolkodtam, gyorsan igent mondtam. Nagyon örültem a lehetőségnek, egy fiatalokból álló, dinamikus, gyors csapat lesz a miénk új edzővel, nagyon várom már a közös munkát. A következő szezonban két csapattal kevesebb nevezhet a bajnokságba, így kiélezett küzdelem várható, minden meccs kőkemény lesz. A csapat célja, hogy minél előrébb végezzen, úgy gondolom, lesz esélyünk a legjobb nyolc közé kerülni” – nyilatkozta az új csapattag.

Gyapjas Brendon és Bóbis Botond átigazolását egy hete jelentette be a Szegedi Vízilabda Egylet. Bővebben:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb