Sport

Gyapjas Brendonnal és Bóbis Botonddal bővül a Szegedi Vízilabda Egylet

Bóbis Botond igazolt az idei évben először a Szegedi Vízilabda Egylethez, majd ma még egy örömhírt közzé tettek: hamarosan Gyapjas Brendon, kapus is erősíti a szegedieket. Igaz, csak egy évre, és kölcsönbe érkezik hozzánk – olvasható a vízipólósok hivatalos oldalán.

Mint írják, a csapat megállapodott Bóbis Botonddal, aki a következő szezontól a Szegedi VE játékosa lesz. “Nagy örömünkre szolgál, hogy sikerült megállapodnunk Bóbis Botonddal, aki nagy erőssége lehet majd a csapatunknak. A vízilabda barátoknak nem kell igazán bemutatnom őt, hiszen tehetségét már az OB I-ben megmutatta. Ő az első új szerzeményünk, és továbbra is azon dolgozunk, hogy megerősítsük a keretünket, fiatal, ambiciózus játékosokat szerződtessünk” – számolt be az első új igazolásról a Szegedi VE csapatmenedzsere, Juhász Zsolt.

BRENDON A VILÁG LEGJOBB KAPUSAI KÖZÉ SZERETNE KERÜLNI

A kapus Gyapjas Brendon a Ferencvárostól egy évre kölcsönbe érkezik Szegedre. Mint írják, nagyon sokat fejlődött, számára fontos, hogy rutint szerezzen, ezért sikerült vele és a klubjával abban megegyezni, hogy egy évre kölcsönbe kerüljön hozzánk. “A célom a továbbra is a felnőtt válogatottság és az olimpiára való kijutás. Úgy érzem, Szegeden minden feltétel adott, hogy minél hamarabb elérjem a céljaimat. Mindent megteszek, mint eddig is, hogy vezéregyénisége legyek a Szegedi VE csapatának. Egyéni célom az, hogy rövid időn belül a világ legjobb kapusai közé kerüljek a felnőtt mezőnyben” – nyilatkozta a Szegedi VE leendő kapusa, Gyapjas Brendon. 

A legutóbbi Serdülő Bajnokságon remekül szerepeltek a szegediek:

Forrás: szve.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb