Mindenmás

Brutális részletek derültek ki a szegedi kettős gyilkosságról (18+)

Valóban döbbenetes, ép ésszel felfoghatatlan dolgokat tett a szegedi gyógyszerész abban a belvárosi lakásban, ahol vasárnap este megölte a nőt, akibe reménytelenül volt szerelmes, illetve a nő párját – írja a Blikk.

A Blikk információi szerint V. Attila gyógyszerész vadászpuskával megsebesítette a szomszédban lakó nőt, akibe reménytelenül volt szerelmes, (az egyik lakótól úgy tudjuk, a gyilkos a nő exe volt), majd két lövéssel kivégezte annak párját. Ami ezután az áldozattal történt, azt etikai okok miatt nem írjuk le, de IDE KATTINTVA (18+) megtalálod. A lakásban történtek után a férfi autójával eszeveszett tempóban a Szegedtől 114 kilométerre lévő Szanazug településre menekült, ahol öngyilkos lett, agyonlőtte magát.

A GYILKOSSÁG ELŐTT PÁR HÉTTEL SZEREZTE MEG A FEGYVERTARTÁSI ENGEDÉLYT

Valóságos vérfürdő látványa fogadta azt az édesanyát, aki szombaton este a szegedi Petőfi sugárúti társasház II. emeleti lakásába érkezett a lányához. A fiatal nő holttestén kívül annak új párja is lőtt sebekkel, élettelenül feküdt a szobában. A gyógyszerész nem tudott beletörődni abba, hogy a nő nem lehet az övé, ezért pár hete ő is lakást bérelt ugyanabban a Petőfi sugárúti társasházban csak azért, hogy plátói szerelme közelében legyen – árulta el a Blikknek az ügyet jól ismerő informátora. V. Attila és a nő is gyógyszerészként végzett ugyanazon az egyetemen, de a lány soha nem akart semmit az illetőtől. Csakhogy a nő valódi kapcsolata sem volt felhőtlen, a zárt ajtó ellenére a szomszédok gyakran hallották a veszekedés hangjait. A Blikk úgy tudja, V. Attila pár héttel a gyilkosság előtt szerezte meg a vadászpuskához a fegyvertartási engedélyt, vélhetően azért, hogy leszámoljon a nővel és a vetélytársával. Heteken át leste, figyelte a párt, akikkel végül szombat este kíméletlenül végzett.

AZ EGYIK LAKÁSTULAJDONOS SZERINT IS SZERELEMFÉLTÉS VOLT AZ INDOK

Íme a tragikus ügy egy, a házban lakást tulajdonló hölgy szemszögéből. Szerinte is szerelemféltésből ölhetett a szegedi gyilkos, aki már egy ideje zaklatta a megölt huszonéves lányt és újdonsült barátját. A portálunknak nyilatkozó hölgy szerint – a Blikk értesüléseivel ellentétesen – az áldozat és a gyilkos korábban egy pár lehetett.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb