Mindenmás

Megszólalt a szomszéd: Szerelemféltésből ölhetett a szegedi gyilkos, a szülei találták meg az áldozatot (18+)

Szerelemféltésből ölhetett a szegedi gyilkos, aki már egy ideje zaklatta a megölt huszonéves lányt és újdonsült barátját – mondta portálunknak a Petőfi Sándor sugárúti társasház egyik lakástulajdonosa. A név nélkül nyilatkozó hölgy szerint a tragédia még szombaton történhetett, a két áldozatot vasárnap találták meg a lány szülei.

Cikkünket tartalma miatt csakis 18 év feletti olvasóink számára ajánljuk. Kérünk, ha még nem vagy 18, ne olvass tovább.

SZOMBAT DÉLUTÁN MEHETETT FEL MEGÖLNI A VOLT BARÁTNŐJÉT ÉS ANNAK ÚJ KEDVESÉT

A gyilkosság szombat késő délután, kora este történhetett – véli a portálunknak megszólaló, neve elhallgatását kérő hölgy. Korábban megírtuk, hogy a lakók vasárnap este egy hatalmas sikolyt hallottak, azonban ez – mint a lakástulaj mondta – nem az áldozatok, hanem a huszonéves lánya holttestét megtaláló anya hangja volt. A harmadik emeleti lakásban nemrég költözött össze a 24 éves lány és új szerelme.

AGGÓDTAK A SZÜLŐK, MÁR KORÁBBAN IS ZAKLATTA AZ ÁLDOZATOT A GYILKOS

Ami furcsa a hölgy szerint, hogy szombaton senki, semmit sem hallott a lépcsőházban, még a gyilkosság helyszíne alatti lakásban lakó, pici babával otthon lévő anyuka sem.

Mint mondta, a lakóközösség biztos benne, hogy szerelemféltés lehetett az ok, a szülők azért aggódtak, mert tudták, hogy a 28 éves gyógyszerész zaklatja a lányukat, amióta szakítottak. Olaj lehetett a tűzre az új udvarló megléte.

A SAJÁT SZÜLEI TALÁLTÁK MEG

A szülők szombat délután kezdtek el gyanakodni, miután a lányuk nem vette fel a telefont. Vasárnap késő délután odamentek a lakáshoz, valahogy bejutottak (egy másik, a lépcsőházban lakó olvasónk szerint kulcsuk lehetett a lakáshoz) és megtalálták a lányukat és a huszonéves áldozat új barátját. A lakók szerint rengeteg volt a vér a helyszínen.

A gyilkosság módjáról egyelőre nincs információnk, ebben a témában még a rendőrség sem nyilatkozott.

A neve elhallgatását kérő hölgy elmondta, hogy egy olyan 22 lakásos társasházról beszélünk, ahol a lakók többsége albérlő, főként egyetemista, a másik részük pedig idős. A gyilkosság helyszínén, a B lépcsőházban 11 lakás található. Mint mondta, a lakóközösség teljes sokkhatás alatt van, de a legszörnyűbb a lány szüleit volt látni tegnap este a helyszínen.

DÚSGAZDAG CSALÁD SARJA A GYILKOS

A portálunkat megkereste egy szegedi fiatalember, aki ismeri a gyanúsított Dr. V. Dániel Attilát és családját. Mint mondta, a 28 éves gyógyszerész egy jómódú szegedi család sarja, Újszegeden nőtt fel, mostanáig a Róna utcában lakott egy társasházi lakásban. A szülők nemrég váltak el, a gyanúsított édesanyja korábban a rendőrségen dolgozott az olvasónk elmondása szerint. A gyanúsítottat magának való, befelé forduló, nem túl kedves fiatalembernek írta le.

A BLIKK SZERINT MEGÖLTE MAGÁT A GYILKOS

Holtan találták a szegedi kettős gyilkosság miatt égre-földre keresett Dr. Vitális Attila gyógyszerészt – írta délben a Blikk. A portál úgy tudja, a holttestet Szeged közelében találták meg, a férfi végzett magával szörnyű tette után. A Police.hu-n még fent van a körözöttek listáján, a rendőrség még nem erősítette meg a Blikk értesüléseit.

FRISSÍTVE (13:19): HIVATALOS, TÉNYLEG MEGÖLTE MAGÁT

Hétfő kora délután megérkezett a hivatalos rendőrségi közlemény, benne az ügy újabb részleteivel és egy megerősítéssel: tényleg végzett magával Dr. Vitális, a holttestet Szanazugban találták meg.

FRISSÍTVE (14:42): MEGÉRKEZETT A RENDŐRSÉG HIVATALOS NYILATKOZATA

A rendőrség hivatalos álláspontját Szabó Szilvia, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányság szóvivője ismertette a Szeged 365 olvasóival:

FRISSÍTVE (2021. JÚNIUS 23., 20:14): MEGSZÓLALTAK A MEGGYILKOLT LÁNY SZÜLEI

“Imádkoztunk, hogy élve kapják el a lányunk gyilkosát” – nyilatkozták az RTL Híradónak szerda este a meggyilkolt lány szülei. Ez volt az első alkalom, hogy a megtört szülők megszólaljanak a tragikus eset óta:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb