Mindenmás

Szegedi patikus a kettős gyilkosság gyanúsítottja, megy a hajtóvadászat (frissítve)

A húszas éveikben járó fiatal felnőttek voltak a vasárnap este felfedezett szegedi kettős emberölés áldozatai – értesült a helyszínen hétfőn az MTI tudósítója. A hírügynökség úgy tudja, az elkövető 28 éves férfi gyógyszerészként végzett, az egyik szegedi bevásárlóközpontban dolgozott, mint patikus. Dr. Vitális Dániel Attila jelenleg rendőrségi körözés alatt áll. Az ügyben ránk írtak olyan Szeged 365 olvasók is, akiknek van ismerősük a lépcsőházban vagy az elkövető vásárlói voltak.

Mint korábban írtuk, a bűncselekmény a Petőfi Sándor sugárút egyik társasházában történt, a férfi és a nő holttestét vasárnap este fedezték fel. A belvárosi épület környékét a rendőrség még hétfő délelőtt is lezárva tartotta, folyt a helyszínelés. Az egyik lakótól úgy tudjuk, hogy a két áldozatot a lány szülei találták meg, akiket azt követően hívtak a helyszínre, hogy egy hangos sikítást követően megpróbáltak bejutni a lakásba.


A bűncselekménnyel egy 28 éves férfit gyanúsítanak, aki elmenekült a helyszínről és autóval elhagyta a várost. Vele szemben elfogatóparancsot adtak ki.

Az MTI információi szerint a feltételezett tettes egy szegedi gimnáziumba járt, majd gyógyszerésznek tanult, és a bűncselekményt megelőzően is a szakmájában dolgozott a város egyik bevásárlóközpontjában működő patikában. Az egyik olvasónktól úgy tudjuk, a 28 éves férfi Újszegeden, a Fő fasoron lakik – egészen pontosan lakott, hiszen jelenleg menekülőben van a rendőrség elől.

FRISSÍTVE (11:03): AMIT TI ÍRTATOK AZ ELKÖVETŐRŐL

A cikkünket követően többen is ránk írtatok az eset kapcsán, most a beérkezett e-mailek és üzenetek közül szemezgetünk:

“Van ismerősöm abban a lépcsőházban, többnyire idősek lakják, nyugis hely, pontosabban nyugis hely volt tegnap estig. Felfoghatatlan ez az egész.” (Roni)

“Érdekes, de valamiért mindig kerültem, hogy ő szolgáljon ki, nagyon nem volt szimpatikus. Volt valami a kisugárzásában… persze ez teljesen szubjektív. A napokban mégis hozzá kerültem, a nevét meg is néztem valamiért és meg is lepett, hogy milyen különös… Amikor most láttam a híreket…kirázott a hideg rendesen!” (Violetta)

“Még délelőtt is ment a helyszínelés, olyan érzetem volt mint amikor a Z. Nagy gyilkosság volt. Ez a tragédia is örök nyomot hagy majd a szegediek emlékezetében…” (Karesz)

“Megvan a sz@métláda, ismerős volt a … (a patika nevét nem írjuk le) … gyógyszertárból, többször is vásároltam nála. Nagyon ijesztő hogy közöttünk élnek a gyilkosok. Remélem kap vagy húsz évet ez az állat!” (Ildikó)

“Olvastam nálatok hogy a szülei találták meg a fiatal lányt vérbe fagyva. El sem tudom képzelni hogy min mehetnek most keresztül, még én is kiborultam, pedig nem ismerem sem az áldozatokat, sem ezt a t@tűt! Nekem is van ismerősöm a házban, tegnap este óta marékszámra szedi szerencsétlen a nyugtatókat. Nem akarom elhinni hogy már megint megtörtént” (Rita)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb