Mindenmás

Kettős gyilkosság történt vasárnap este Szeged belvárosában (frissítve)

Két holttestet találtak a rendőrök egy szegedi lakásban, a Petőfi Sándor sugárút Dugonics tér felőli végénél. A cikkünk megírásának pillanatában is zajló rendőrségi akcióra az olvasóink (Csaba, Zsolt, Feri, köszönjük Nektek) hívták fel figyelmünket, az eset részleteit a rendőrségtől tudjuk.

A nőre és a férfira 2021. június 20-án az esti órákban találtak rá egy belvárosi lakásban – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság, akik több emberen elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen. 

FRISSÍTVE (22:50): A SAJÁT SZÜLEI TALÁLHATTÁK MEG A MEGGYILKOLT FIATAL NŐT

Az egyik lépcsőházban lakótól úgy tudjuk, a saját szülei találták meg a meggyilkolt fiatal nőt és a másik áldozatot. Mint mondta, a szomszédok vasárnap kora este hatalmas sikítást hallottak – mint később kiderült, ez már az édesanya volt, amikor megtalálta huszonéves lánya holttestét. A gyilkosság még szombaton történhetett, az ok valószínűleg szerelemféltés lehetett (az egyik lakástulajdonossal készített interjúnkat lent találod).

A helyszínelés még mindig tart, az esti órákban a rendőrök és mentők mellett gépfegyveres katonák is voltak a helyszínen. Köszönjük a helyszíni videót Csaba nevű olvasónknak:

FRISSÍTVE (06:35): EGY 28 ÉVES FÉRFI A GYANÚSÍTOTT, KIADTÁK A KÖRÖZÉST

Idő közben a feltételezett elkövető személye is nyilvánosságra került, elfogatóparancsot bocsátott ki a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya Dr. Vitális Dániel Attila ellen. A 28 éves férfi megalapozottan gyanúsítható több emberen elkövetett emberölés bűntettével.

FRISSÍTVE (10:15): PATIKUSKÉNT DOLGOZOTT AZ ELKÖVETŐ, HUSZONÉVESEK AZ ÁLDOZATOK

A húszas éveikben járó fiatal felnőttek voltak a vasárnap este felfedezett szegedi kettős emberölés áldozatai – értesült a helyszínen hétfőn az MTI tudósítója. A hírügynökség úgy tudja, az elkövető 28 éves férfi gyógyszerészként végzett, az egyik szegedi bevásárlóközpontban dolgozott, mint patikus.

Az ügyben ránk írtak olyan Szeged 365 olvasók, akik innen-onnan ismerik az elkövetőt, ezeket a beszámolókat az alábbi cikkünkben gyűjtöttük össze:

FRISSÍTVE (12:15): A BLIKK SZERINT ÖNGYILKOS LETT A SZEGEDI GYÓGYSZERÉSZ

Holtan találták a szegedi kettős gyilkosság miatt égre földre keresett Dr. Vitális Attila gyógyszerészt – tudta meg a Blikk. A portál úgy tudja, a holttestet Szeged közelében találták meg, a férfi végzett magával szörnyű tette után.

FRISSÍTVE (12:49): MEGSZÓLALT A SZOMSZÉD, SZERELEMFÉLTÉS LEHETETT AZ INDÍTÉK

Szerelemféltésből ölhetett a szegedi gyilkos, aki már egy ideje zaklatta a megölt huszonéves lányt és újdonsült barátját – tudtuk meg a Petőfi Sándor sugárúti társasház egyik lakástulajdonosától. A portálunknak név nélkül nyilatkozó hölgy szerint a tragédia még szombaton történhetett, a két áldozatot vasárnap találták meg a lány szülei.

FRISSÍTVE (13:11): MEGERŐSÍTETTE A RENDŐRSÉG A HÍRT, TÉNYLEG MEGHALT DR. VITÁLIS ATTILA

A rendőrök megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombaton éjszaka Szegeden. A férfi önkezével vetett véget életének, holttestét és az elkövetés eszközét a Békés megyei Szanazugban találták meg.

FRISSÍTVE (14:55): TRAGIKUS ÉS ABERRÁLT RÉSZLETEK

Rengeteg újabb részlet érkezett a tragikus gyilkosságról, szigorúan 18 év feletti olvasóink számára.

ÍME A HIVATALOS VERZIÓ, A SZEGEDI RENDŐRSÉGTŐL

A hivatalos verziót Szabó Szilvia, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányság szóvivője osztotta meg a Szeged 365 olvasóival a helyszínelés befejezését követően:

MEGSZÓLALTAK AZ ÖSSZETÖRT SZÜLŐK

“Imádkoztunk, hogy élve kapják el a lányunk gyilkosát” – nyilatkozták az RTL Híradónak annak a szegedi lánynak a szülei, akit a hétvégén barátjával együtt gyilkolt megy egy 28 éves gyógyszerész a Petőfi Sándor sugárúti társasházban. Ez volt az első alkalom, hogy a megtört szülők megszólaljanak a tragikus eset óta.

JANUÁRBAN ÉS ÁPRILISBAN IS GYILKOLTAK SZEGEDEN

Sajnos a mai már a harmadik gyilkosság, ami 2021-ben Szegeden történt. Január elején két embert ölt meg egy férfi, egy szegedi kiserdőben. A 31 éves, nyakig véres ruhában sétáló elkövetőre egy átlagos(nak tűnő) szerda este 8 után figyeltek fel a körzeti megbízottak Szeged belvárosában.

A következő tragikus eset áprilisban történt, amikor egy 49 éves férfi agyonverte a feleségét egy Batthyány utcai panzióban. A férj a bántalmazást követően elhagyta a szobát, majd a szálláshely tulajdonosának elmondta: megölte a feleségét…

Köszönjük a videót és az infókat a Szeged 365 olvasóinak!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb