Szegedi Arcok

Újabb szegedi dicsőség: Joer Junior hivatalos Rádió 1 DJ lett!

Napfény, halászlé, gyönyörű lányok, az ország legjobb férfi kézilabda-csapata… soroljuk még a szegedi dicsőségcsarnok tételeit? A fentiek mellett lemezlovasait tekintve is parádés a Napfény Városa, az ország első számú retro-mágusától, Dj Dominique-tól kezdve a tengerentúlon is menő-manó Myon-on át Lennard-ig. Az országosan ismert szegedi DJ-k sorát most Joer Junior gazdagítja, aki innentől kezdve a Rádió 1 hivatalos lemezlovasaként a World is Mine Radio Show-ban pörgeti a lemezeket csütörtökönként.

Rácz Krisztián, avagy Joer Junior második generációs DJ, gyakorlatilag az anyatejjel szívta magába a bulik hangulatát. Édesapja, Joer (Rácz József) szintén közismert szegedi lemezlovas, jelenleg egyébként a bordányi Club 1001 tulajdonosa is. Krisztián ezt írta az örömhír kapcsán közösségi média oldalára:

“Egy szegedi srác, aki már jó pár éve űzi az ipart, és mindig próbált kitörni a régióból. Most itt a lehetőség, hogy minden héten egy ország előtt bizonyítsak. Nem kell mondani, mennyire be vagyok sz@rva az első élő adástól… Ígérem beleadok apait-anyait és minden erőmmel azon leszek, hogy megérje hallgatni engem minden csütörtökön 23 órától egy órán keresztül!”

A szegedi srác az ország lemezlovasainak elit klubjába került be, így csütörtöktől olyan nagyágyúk közé tartozik, mint Bárány Attila, Hamvai P.G., DJ Junior, Metzker Viktória, Lotfi Begi, Bricklake, a Loving Arms, Newik, Andro, Purebeat, Willcox, Adam Ajkay, Yamina és Revolution.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: youtube niches
'Fel a tetejéhez' gomb