Mindenmás

Világok Harca, after: villám csapott a szegedi játszótérbe, kigyulladt családi ház Tiszaszigeten, lezúzott nyaraló a Partfürdőn

Nem semmi égi showműsort kaptunk szombatra virradó éjjel, a Világok Harcához pedig sajnos balesetek és masszív viharkárok is társultak. Érkezik a katasztrófavédelmi összesítőnk második felvonása, a péntek esti nyaralóra szakadó fa és dupla autós baleset után újabb szegedi esetek jönnek.

KIGYULLADT EGY CSALÁDI HÁZ TISZASZIGETEN

Villám csapott egy családi házba Tiszaszigeten, amelynek lángra kapott a tetőtere – konkrétan a cserepek alatti rész izzott be. Az eset éjfél után történt, a szegedi tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet, tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

NÉGY MÉTERES FAÁG ZÚZTA LE A HÁZTETŐT SZEGEDEN

Vihar szakított egy négy méteres faágat egy ház tetejére Móravároson, a Farkas utcában az éjszaka. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős.

JÁTSZÓTÉRRE CSAPOTT BE A VILLÁM

Egy játszótéri fát trafált telibe a villám mára virradó éjjel, a Baktói kiskertekben lévő 36-os utcában. Mivel éjszaka történt, szerencsére senki sem volt a helyszínen.

MOST TÖRTÉNT: KÖRBÁLÁK KAPTAK LÁNGRA MAKÓN

Körbálák égtek szombat délelőtt Makó külterületén – adta hírül szombat délelőtt 10 után a katasztrófavédelem. A város hivatásos tűzoltói erőgépek segítségével megbontották a kazlat, és két vízsugárral, valamint kéziszerszámok segítségével eloltották a tüzet. Az egységek az utómunkálatokat végzik a helyszínen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb