Mindenmás

Garázs gyulladt ki a Kálvária sugárúton, égett a bozót Csanyteleknél (frissítve)

Tombolt a hőség, vele együtt pedig elszabadult a tűzmanó kedd délután Szegeden és környékén: a Kálvária sugárúton egy garázsnak használt raktárépület, míg Csanytelek mellett a bozót gyulladt ki késő délután.

GARÁZS KAPOTT LÁNGRA A KÁLVÁRIA SUGÁRÚTON

Délután 6 előtt egy több autót is tároló, garázsnak használt raktárépületből ömlött a füst a Kálvária sugárút Dugonics tér felőli végénél, a szegedi tűzoltók gyorsan megfékezték a lángokat. Az esetben személyi sérülés nem történt, a szakemberek cikkünk megírásának pillanataiban végeztek a munkával.

Az oltási munkálatokról Péter nevű olvasónktól kaptunk pár nagyon klassz fotót, hálásan köszi értük!

KIGYULLADT A BOZÓT CSANYTELEK MELLETT

Száraz fű, avar és bozót égett nagy területen Csanytelek és Felgyő között. A csongrádi, a szentesi, a kiskunfélegyházi és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók, valamint a Balástyai Katasztrófavédelmi Kutató-mentőcsoport tagjai a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eloltották a lángokat – tudtuk meg a katasztrófavédelem sajtóosztályától.

TOMBOLÓ HŐSÉG, RENGETEG TŰZESET

Az extrém hőség rendkívüli kihívások elé állítja a szegedi tűzoltókat, bár néha onnan jön segítség, ahonnan nem számítanak rá a Srácok:

…egy arra járó nyugdíjas tűzoltó oltotta el a hétfő délelőtti, szegedi busztüzet a Makai úton.

A teljes sztori:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb