Mindenmás

Igazi csapatmunka: megzavarták a biciklitolvajt a járókelők Szegeden – személyleírásuk alapján a rendőrök gyorsan el is kapták

A Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrsének körzeti megbízottai a szemtanúk személyleírása alapján azonosították a kerékpártolvajt, akit később elfogtak.

A rendőrség ügyeletére június 28-án 22 óra 30 perckor érkezett bejelentés, miszerint egy ismeretlen Szegeden a Jósika utcában egy lezárt, mintegy 30 ezer forint értékű kerékpárt akar eltulajdonítani, de a járókelők megzavarták, így a helyszínről sikerült elmenekülnie. A körzeti megbízottaknak a területükön végzett folyamatos kutató-szűrő tevékenységüknek köszönhetően, kizárólag a személyleírás alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a reggeli órákban előállítottak.

Fotó: police.hu

A 28 éves helybeli férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását. A gyanúsítottal szemben szabálysértési értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség kísérlete miatt indult eljárás.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb