KözéletSmart Szeged

Épül és szépül a Pick Aréna: jól halad Szegeden a kézilabdacsarnok kivitelezése

Napról napra épül és szépül a szegedi kézilabdacsarnok, jól halad a kivitelezés. A Pick Arénában jelenleg a hidegburkolási munkálatok folynak, megkezdték a szakemberek a nyílászárók beépítését, készülnek a homlokzati burkolatok és elkészült a főbejárat vasbetonhíd szerkezete is.

MEGKEZDŐDTEK A HIDEGBURKOLÁSI MUNKÁLATOK

A küzdőterek kivételével teljesen kész a létesítmény esztrich betonozása, sőt, már minden épületrészen megkezdődtek a hidegburkolási munkálatok is, és minden homlokzaton megindult a nyílászárók beépítése.

ZAJLIK AZ ÉPÜLET FESTÉSE ÉS KÉSZÜLNEK A HOMLOKZATI BURKOLATOK

A Nagycsarnok küzdőtéri munkálatai nagy erőkkel haladnak, hónap végén elkészül a padlófűtése, illetve további rétegrendje. Az épület minden szintjén dolgoznak már a festők, illetve minden homlokzaton készülnek a homlokzati burkolatok.

A 4 DARUBÓL MÁR CSAK 1 VAN A HELYSZÍNEN

A hónap közepén érkeznek a liftek, amelyekből a nagycsarnokba 5 darab, az edzőcsarnokba 1 darab, az akadémián pedig szintén 1 darab lesz beépítve. A 4 daruból már csak 1 van a helyszínen, de a hónap közepén már az is elbontásra kerül. Elkészült a főbejárat vasbetonhíd szerkezete is, ez lesz majd a helye a kézilabdacsapat kabaláját ábrázoló Pick Bika szobornak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb