Szegedi Arcok

Nem aprózza el a szerelmes pár: Jennifer Lopez is ott lehet Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén (frissítve)

Egy szerelmes férfi mindenre képes – feltehe­tően így van ezzel Mészáros Lőrinc is, mert legutóbb romantikus álomútra a dél-olaszországi tengerparti „ékszerdobozba”, Amalfiba vitte szegedi menyasszonyát, Várkonyi Andreát, aki számára más meglepetéseket is tartogat: több helyről is eljutott a Blikkhez az az információ, miszerint a közelgő menyegzőn mindenkinek leesik majd az álla, hiszen azon maga Jennifer Lopez léphet fel. Várkonyi Andrea egyébként ma megcáfolta a hírt Facebook oldalán.

“Jennifer Lopez lesz a sztárfellépő, akit csillagászati összegért sikerült meghívni. Profi szervezők segédkeztek az amerikai popdíva szerződtetésében, akik az elmúlt években már több világsztárt is Magyarországra hoztak. Úgy tűnik, Andi boldogsága tényleg minden pénzt megér a párjának. Káprázatos esküvője lesz, az biztos. A vőlegény kitesz magáért, lépten-nyomon tudatja szerelmével, hogy a világ legboldogabb emberének érzi magát mellette” – árulta el egy, a neve elhallgatását kérő informátor a lapnak.

AZ ÉVTIZED ESKÜVŐJE LEHET AZ ESEMÉNY

Eddig is az évtized esküvőjeként emlegették az üzletember és a tévés frigyét. Ha a Grammy- és Golden Globe-díjra is jelölt amerikai énekesnő valóban feltűnik a lagzin, minden kétséget kizáróan a legexkluzívabb parti lesz, amit magyar ember látott. Bár hatalmas szenzációnak tűnik J.Lo szerződtetése, mégsem lehetetlen, hiszen kapható az ilyen alkalmakra. Az amerikai énekesnő ugyanis nem először vállal privát bulit: persze, ennek fontos feltétele, hogy képesek legyenek megfizetni a különszámot. Több milliárdos, politikus és gazdaságilag befolyásos személy van eddigi felkérői között, akik a leggyakrabban születésnapokra hívják a hírességet. J.Lo már 2009-ben 2 millió dollárért (591 millió forint) énekelt egy moszkvai milliárdos partiján. Ukrajnában egymillió dolláros (295,5 millió forintos) fellépti díjért adott magánkoncertet.

VÁRKONYI ANDREA SZERINT J.LO NEM LESZ OTT AZ ESKÜVŐN

A hírre Várkonyi Andrea nemrég a hivatalos Facebook-oldalán reagált, ahol azt írta: javasolja a klímák felszerelését a Blikk irodáiban, mert “az újságíróiknak láthatóan az agyukra ment a hőség. Jó, hogy nem azt találták ki az asztal mögül, hogy Michael Jackson jön az esküvőnkre fellépni, akit előbb fel is támasztunk. Értem én, hogy kell a Blikknek a kattintás a hanyatló lapeladás miatt, de ne higgye senki, hogy attól még, mert le van írva az újságban, minden igaz. Szóval tisztázzuk: Jennifer Lopez nem jött/jön az esküvőnkre és tervben sem volt/van” – írta Várkonyi, aki egy Jennifer Lopez-giffel húzta alá a bejegyzését.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb