Mindenmás

A nap meglepetése: egy adag konzerv medvesz@rt kaptak ajándékba, mert kritizálták a Csíki Csipszet

A nap legszürreálisabb sztorija már be is futott így délutánra, ugyanis egy jó kis adag medvetrutyit kapott ajándékba az erdélyi Transindex hírportál, mert tesztelték a Csíki Csipszet. A lap nem volt túl elégedett, majd a gyártó válaszul egy kis konzerves meglepit küldött nekik, hogy “teszteljék” ezt is.

A teljes történet az elejétől így szól: az erdélyi Transindex számolt be arról, hogy tesztelték a Tiltott Csíki Sör új termékét a Csíki Csipszet, annak is több verzióját. Ám nem voltak vele túlságosan elégedettek, és ezt meg is írták cikkükben. A gyártó cég a kritikát olvasva küldött nekik egy újabb “tesztelésre” való terméket. A konzerv címkéje szerint “Eredeti székely medve trutyit” tartalmaz a küldemény. A Transindex újságírója védőfelszerelésben bontotta ki az “ajándékot”, erről pedig egy felvétel is készült.

“FRISSEN, MELEGEN CSOMAGOLT BIO KÉZMŰVES TERMÉK

Mint kiderült, valóban a feliraton szereplő “termék” volt a konzervben, amely a cég honlapja szerint 3.450 forintért, kizárólag online rendelhető is. A termékleírás szerint “Vadon, természetes környezetben élő medvéktől származó, frissen, melegen csomagolt BIO, kézműves termék. Emberi fogyasztásra nem alkalmas. Száraz hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó. Használat előtt szétmákátyolandó. Az eladásból befolyt összeget a medveproblémák megoldására, az erdélyi Medve Jóléti Programra fordítjuk. Gyártják: a székelyföldi macik. Forgalmazzák: kizárólag a székelyföldi kereskedők”. Emellett feltüntetik azt is, hogy például glutén- és tartósítószer mentes, valamint “felbontás után 22 órán belül felhasználandó. Tartósítószert nem tartalmaz. Gyermekek elől elzárva tartandó. Felbontásához székely bicska ajánlott”.

Forrás: Transindex, Szeretlek Magyarország

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb