Szegedi Arcok

Mindenki nyugodjon le a …ba: nincs szatír a Lapos Beach mögötti erdőben

“A Laposon, az erdőben járkál egy férfi, a fejét maszkkal takarja, a nőket lesi, terrorizálja” – írta ki a Szegeden Láttam Facebook csoportba egy Nikolett nevű felhasználó ma délután, az üzenet-cunami pedig rögtön megindult felénk, jellemzően ugyanazzal a kérdéssel: most akkor, mi a frász van? Szatír van a Laposon? Röviden: úgy néz ki, szerencsére szó sincs róla, a rendőrséghez egyetlen bejelentés sem érkezett a témában, a biztonságiak pedig – miután átfésülték a közeli erdősávot – senkit sem találtak.

A kora esti órákban – eleget téve több tucat olvasónk kérésének – elcsíptük az illetékeseket. A rendőrségre eddig egyetlen bejelentés sem érkezett ilyesmiről, tudtuk meg az első körben felhívott Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóosztályától. Másodjára Bacsó Máriót, a Lapos Beach biztonsági szolgálatának vezetőjét hívtuk fel, aki elmondta, személyesen senki sem jelezte feléjük, hogy kukkoló lenne a környéken, de miután látták a délutáni posztot, átkutatták a szabadstrand mögötti erdősávot. Senkit sem találtak.

Szóval, egyelőre hál’ Istennek úgy fest, a Lapos környékén nincs:

  • szatír,
  • mutogatós-cukros bácsi,
  • Jason Vorhees, Freddy Krueger és Mike Myers sem.

Természetesen fő az óvatosság, ha bárhol, bármikor furcsát tapasztalsz, azonnal hívd a rendőrséget a 112-es, 24 órás gyorshívó segélyszámon.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: YOURURL.com
'Fel a tetejéhez' gomb