Mindenmás

Ne lepődj majd meg: teljes leállásra készül a Vodafone, öt napig nem lehet sem számlát rendezni, sem egyenleget feltölteni

Egy informatikai átállás miatt július második felétől fokozatosan leállítja egyes háttérrendszereit a Vodafone Magyarország, mivel lecseréli a mobilos ügyfeleinek nyilvántartására használt rendszerét, ezért Szegeden sem lehet majd többek között számlát rendezni, sem egyenleget feltölteni. A leállásnak július 29-ével lesz vége.

A leállások a Vodafone Magyarország szerint a következő sorban haladnak majd:

  • július 14-től nem kézbesítenek feltöltőkártyás SIM-eket a webes megrendelések alapján;
  • július 19-én leáll a teljes mobil webshopos vásárlás, innentől nem lehet új készüléket vásárolni a Vodafone-tól
  • július 24-től öt napon keresztül szünetel majd a szolgáltató gyakorlatilag teljes mobilos ügyintézési folyamata.

KÉSZÜLÉKET SEM LEHET MAJD VÁSÁROLNI

Az átállás utolsó fázisában sem online, sem a Vodafone üzletekben nem lehet majd számlát rendezni, egyenleget feltölteni, készüléket és szolgáltatást vásárolni, illetve a meghibásodott készülékek garanciális ügyintézése is szünetelni fog. Nem működik majd a mobilvásárlás szolgáltatás sem: nem lehet majd parkolási díjat és autópályadíjat fizetni SMS-ben, vagy applikáción keresztül. A szünet alatt a roamingszolgáltatás sem aktiválható a Vodafone-nál, így ezt előre kell megtennie annak, aki utazásra készül. A leállásnak július 29-ével lesz vége. A folyamat a vezetékes szolgáltatásokat nem érinti.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb