Kikapcs

Lufinyuszik és kutyusok – sok móka és igazi család nap volt a Gergő Ligetben Szegeden

Sok mókával és Csatai Gergővel, a Guinness Világrekorder lufihajtogató művésszel zajlott a családi nap Szegeden, a Gergő Ligetben. Szerkesztőségünk egy csomó fotót is kapott a helyszínről, ahogy a világrekorder aranyos nyuszikat, kutyusokat és még madarakat is hajtogatott a kint lévő gyerekeknek, mindezt persze lufiból.

A fotókat és a videókat az esemény szervezője, vagyis Jakab Guszti, a Két lábon vagy két keréken a városért Sportegyesület vezetője küldte szerkesztőségünknek, amit nagyon szépen köszönünk! Láthatóan nagy volt az öröm, hiszen minden apróság megkapta a kedvenc kisállatát a lufiművésztől:

CSALÁDI SÉTÁRA VÁRTÁK A SZEGEDIEKET

Ma reggel 9 órától a Tisza – Maros Sétányra, az egykori Gergő Ligetbe várták a szegedieket egy közös családi sétára. A vidám, jó hangulatú természetközeli sétán amellett, hogy a résztvevők végigjárták a Tanösvényt, megismerkedtek annak szépségével és a benne rejlő növényekkel, külön programmal is kedveskedtek a gyerekeknek. A program így tökéletes ebéd előtti kikapcsolódást kínált a szegedi családoknak és lesz folytatás: augusztus 7 – én, szombaton az újszegedi Kállay erdőben vehetnek részt egy közös szemétszedési akcióban a szegediek, amit focibajnokság és közös bográcsozás fog követni.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: ai ดูดวง
'Fel a tetejéhez' gomb