Szegedi Arcok

Fagyit, bírod? Nyernél egy elektromos rollert? Nevezz a Szegedi Nyár Fagyiarca közönségszavazásra!

Durván megérkezett a szegedi nyár, az előző két hétben szinte az összes melegrekord megdőlt a Napfény Városában. Mit tesz ilyenkor az ember fia (vagy lánya)? Bemenekül a hűvösbe, egy jéghideg fagyikehelyre! Ha mindezt a REÖK vagy Delimo Kézműves Cukrászdák teraszán teszed, még egy elektromos rollert is nyerhetsz vele a Xiaomi MI Store Szeged jóvoltából!

FAGYIZZ, FOTÓZZ ÉS GURULJ HAZA AZ ELEKTROMOS ROLLERREL!

A képlet pont olyan egyszerű, mint elnyalni egy kézműves fagyit:

  • készíts magadról egy fotót, miközben a REÖK (Szeged, Magyar Ede tér, a “ló faránál”) vagy a Delimo Cukrászda (ÁRKÁD Szeged, felső szint) teraszán majszolod a kedvenc fagyidat, legyen az tölcsérben vagy kehelyben,
  • küldd el privát Facebook üzenetben a két cukrászda valamelyikének,
  • aztán szólj a barátoknak, rokonoknak meg úgy általában mindenkinek, hogy szavazzanak Rád az augusztus elején induló beszavazóshow-ban!

Fontos: a “pályamunkád”, avagy a fagyizós szelfid legkésőbb július végéig küldd el! A beérkezett fotókat egy Facebook galériában mutatják meg a nagyérdeműnek, akik az Államalapítás Ünnepéig voksolgathatnak a számukra legszimpatikusabb fagyigurura, eldöntve azt, ki legyen a 2021-es nyár Szegedi Fagyiarca, nomeg a vadonatúj Xiaomi Mi Electric Scooter Essential elektromos roller büszke tulajdonosa.

TAVALY BRUTÁLIS PÖRGÉST HOZOTT A KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS

A fagyiarc-sztori még tavaly nyáron kezdődött, akárcsak most, akkor is kortól-nemtől függetlenül rengeteg szegedi nevezett be a játékra, győztesként pedig – 13.000 (!!) leadott voksot követően – egy 16 éves szegedi lány, Fodor Dalma került ki. A Deák Ferenc Gimnázium német szakára járó, sportmazsorettező lány a nővére unszolására nevezett be a versenyre, szerintünk nagyon jól tette (az elismerés mellett egy iPhone 11 Pro Max lett a jutalma):

JÖHET A ROLLER? NE VÁRJ TOVÁBB!

Az idei nyeremény nagyon trendi, a játékba az ÁRKÁD Szegedben működő Xiaomi MI Store is becsatlakozott, akik egy Xiaomi Mi Electric Scooter Essential elektromos rollercsodát ajánlottak fel a legtöbb voksot begyűjtő fagyiarcnak:

A játék szabályait és részletes leírását itt találod, ami a legfontosabb: a nevezéseket július 31-én lezárják, szóval, irány fagyizni, fotózni, mielőtt lemaradnál!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb