Mindenmás

Napi szürreál: már három kamion csapódott bele az M5-ösön feltorlódott járműsorba, ketten megsérültek, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre (frissítve)

Sorra kapjuk ma a bejelentéseket az újabbnál újabb balesetekről: a három korábbi M5-ösön megtörtén baleset után ma délután kettő körül újabb kamion csapódott be a feltorlódott járműsorba. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a balesetek miatt továbbra is útlezárás van érvényben az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, a Csengelei pihenő közelében.

Az eset 2021. július 14-én, valamivel 14 óra előtt a sztráda 130-as kilométerszelvényében, ahol a három korábbi baleset miatt feltorlódott járműsorba hajtott bele egy újabb kamion. A balesetben ketten megsérültek. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszán teljes az útlezárás. A rendőrség a forgalmat a sztráda kiskunfélegyházi lehajtójánál az 5-ös főútra tereli.  A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét.

FRISSÍTVE (14:45): KÉT EMBERT FESZÍTŐVÁGÓVAL KELL KISZABADÍTANI

A Katasztrófavédelem honlapján így írnak: a baleset következtében a személyautóba két ember beszorult, őket a kiskunfélegyházi és a kecskeméti hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítják ki. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb