Mindenmás

Nem maradunk hétfőn sem Jerusalema Challenge nélkül Szegeden: most a tűzoltók perdültek táncra

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság is válaszolt a Jerusalema tánckihívásra – küldte szerkesztőségünknek a legújabb videót a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A tűzoltók a produkciónak “Az Egri Vártól a Parlamentig” címet adták és mint írják, a minden napos életmentés és kemény munka mellett, bizony ők is tudnak lazítani és jól láthatóan táncolni is.

A videó mellett egyébként így írnak a mi hőseink: “Mi tűzoltók, nap mint nap káresetekhez vonulunk, életeket mentünk, a szolgálatban keményen dolgozunk, értetek. Most pár perc erejéig megmutatjuk nektek, hogy mi is tudunk egy kicsit lazítani, és a jó cél érdekében még táncolni is. Sokfélék vagyunk, a katasztrófavédelem sokféle területén dolgozunk, de a célunk közös: segítünk, ha baj van! Bízunk benne, hogy ezzel a videóval egy kis örömöt csempészünk a mindennapjaitokba!”

A kihívásban közreműködött egyébként a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Borsod Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Katasztrófavédelem Központi Zenekara és a Folyami Katasztrófavédelem. Ének: Szén Alexandra Karma (FKI Mentőkutyás Szolgálat).

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb