Mindenmás

Napi Carmageddon: satuféket nyomott, majd lazán megfordult a középső sávban az M0-son

Álló helyzetre fékezett, majd fogta magát és megfordult egy autós az M0-ás autópálya középső sávjában – tudtuk meg a Magyar Közút szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből. A megdöbbentő produkciót a Magyar Közút kamerái is rögzítették, mutatjuk a videót!

SATUFÉK, AZ M0 KÖZÉPSŐ SÁVJÁBAN? CHALLENGE ACCEPTED!

Július 16-án, pénteken az M0-ás autóúton, 17-én, szombaton délután pedig az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán döntött úgy ismeretlen okból egy-egy sofőr, hogy nem megfelelő számukra a szabályos menetirány. A közösségi oldalakon megjelent információk szerint az M0-áson a sofőr a középső sávban haladva állóra fékezett, majd megfordult az autóút kellős közepén és úgy haladt tovább. Az M3-ason szembehajtó sofőr pedig legalább 4-5 kilométeren keresztül haladt a forgalommal szemben.

Mindez videón:

KORÁBBAN ÍRTUK: HÁRMAS TRAGÉDIA ÉS ESZEMENT BRINGÁS, AZ M5-ÖSÖN

Sajnos hasonló eset Szeged felől és felé, az M5-ösön is történt már. 2019-ben hárman haltak meg, amikor egy forgalommal szemben közlekedő autó összeütközött egy másikkal az M5-ös autópályán Felsőpakony térségében. Kevésbé tragikus, de hajmeresztő a tavaly az M5-ösön Szeged felé tekerő úr esete is (segítünk: pályán tilos kerékpárral közlekedni, maximum akkor, ha a tetőcsomagtartón feszít a drótszamár).

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb