Mindenmás

Halálos baleset történt az M5-ösön, két áldozat is van (frissítve)

Halálos baleset történt az M5-ösön, Kiskunfélegyházánál Szeged irányába a 108-as kilométernél. Eddig tisztázatlan körülmények között szombat délután fél 1 előtt pár perccel két autó ütközött, a helyszínen két ember vesztette életét.

Az esethez a kecskeméti hivatásos tűzoltókat riasztották. Áramtalanították a gépkocsit, és feszítővágóval megkezdték a személyautóba beszorult utasok kiszabadítását. A rendőrség tájékoztatása szerint a balesetben két ember a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a pályatestet teljes szélességében lezárták, a forgalmat rendőri irányítás mellett a 91. kilométernél leterelték.

A rendőrség felhívta az autósok figyelmét, hogy Kiskunfélegyházánál torlódás alakult ki.

Korábban is történt baleset az M5-ösön: egy trélert vontató személyautó haladt az autópálya jobb pályatestén negyed 11 körül, amikor eddig tisztázatlan körülmények között hátulról egy másik személygépkocsi nekiütközött – közölte a rendőrség. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett a balesetben. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a külső forgalmi sávot lezárták, délután egy órára a mentés véget ért.

FRISSÍTVE (18:16): ISMÉT ZAVARTALANUL HALAD A FORGALOM

Feloldották a lezárást, ismét zavartalanul halad a forgalom az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán Kiskunfélegyházánál, ahol szombat délután halálos baleset történt – közölte a rendőrség a honlapján.

Kora este a rendőrség azt írta: a műszaki mentés és a helyszíni szemle befejeződött, a forgalom újra megindult.

Fotók: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb