Mindenmás

Kigyulladt egy farakás Bakson, épületeket is veszélyeztetnek a lángok (frissítve: eloltották a tüzet)

Csütörtökön délután negyed négy körül kigyulladt egy farakás Bakson, a Kossuth Lajos utcában. Jelenleg is teljes terjedelmében ég a mintegy harminc méter hosszú rakat. Épületeket is veszélyeztetnek a lángok, amelyek továbbterjedését megakadályozták a kisteleki, a csongrádi és a szegedi hivatásos, valamint a kisteleki és a baksi önkéntes tűzoltók – olvasható a Katasztrófavédelem honlapján.

Mint írják, egy-egy hivatásos egység Szentesről és Kiskunmajsáról is a helyszínre tart, és elindult oda a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

FRISSÍTVE (17:35): ELOLTOTTÁK A TÜZET

Eloltották azt a tüzet, amely Bakson, a Kossuth Lajos utcában keletkezett. Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy farakás. Épületeket is veszélyeztettek, de ezekre végül nem terjedtek át a lángok, amelyeket a kisteleki, a csongrádi, a szentesi, a szegedi és a kiskunmajsai hivatásos, valamint a kisteleki, a baksi és a kiskunmajsai önkéntes tűzoltók fékeztek meg. Az oltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Jelenleg az utómunkálatok zajlanak – írja a Katasztrófavédelem.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb