Mindenmás

Megtépázta a szél Szegedet és környékét: már több mint ötven bejelentés érkezett a tűzoltókhoz a viharkárok miatt (frissítve)

Jött a szél és mindent vitt: Szegeden és annak környékén is dolgoznak a tűzoltók a viharkárok felszámolásán – írja a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi-igazgatóság honlapján. Eddig több mint ötven bejelentés érkezett a megyei műveletirányítási ügyeletre.

A tűzoltók több helyszínen dolgoznak a viharkárok felszámolásán. Forráskúton leszakadt egy elektromos vezeték és tüzet okozott. Sándorfalván, a Pusztaszeri utcában villanyvezetékre dőlt egy fa. Mindkét helyszínre a szegedi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Mártélyról is több bejelentés érkezett villanyvezetékre dőlt fa miatt. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók vonulnak az esetekhez. Szegeden az Osztrovszky utcából, a Rigó utcából, a Gesztenye utcából és a Szív utcából is érkezett már bejelentés a kidőlt fák, a letört ágak és a leszakadt vezetékek miatt. A legtöbb bejelentés Szegedről, Hódmezővásárhelyről, Kistelekről és Makóról érkezett. A megye tűzoltói jelenleg is dolgoznak a károk felszámolásán.

FRISSÍTVE (18:00): OLVASÓI FOTÓK SZEGEDRŐL

Több olvasónk is jelezte szerkesztőségünknek (hálás köszi érte), hogy a délutáni erős szél után maradt káoszban leszakadt faágak nehezítik meg a közlekedést Szeged számos területén. Andor Olvasónk az Alföldi utcából küldött pár fotót, ahol a tűzoltók már nagy erőkkel dolgoznak a károk elhárításán, ebben a pillanatban is:

Gábor olvasónk pedig a Tímár utcából jelentkezet. Itt is megtépázott egy pár fát az erős szél….

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Study Medicine in Nigeria
'Fel a tetejéhez' gomb