Mindenmás

Volt ám meló kedden: embercsempészek, 14 baleset és egy vendégeket inzultáló részeg férfi adott munkát a rendőröknek

Valami lehetett a levegőben kedden, ugyanis embercsempészek, 14 baleset és egy vendégeket inzultáló részeg férfi adott munkát a rendőröknek. Sőt, összesen kilenc személyt fogtal el, akiket bűncselekmény elkövetésével gyanúsítottak meg.

A police.hu oldalon azt írják, hogy a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2021. augusztus 3-án két súlyos sérüléssel járó, egy könnyű sérüléssel járó és tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. 

EMBERCSEMPÉSZÉS MIATT INDULT ELJÁRÁS KÉT FŐ ELLEN

A tegnapi napon a járőrök és nyomozók kilenc személyt fogtak el, és további tíz fő előállításáról intézkedtek. Kilenc főt bűncselekmény elkövetésével gyanúsítottak meg. Embercsempészés miatt indult eljárás két külföldi férfi ellen. A rendőrök közúti ellenőrzés során vonták intézkedés alá a gyanús gépjárművet, melynek a rakterében tizenként, magukat szomáliai állampolgárnak valló férfit találtak. A raktérben megbújó személyek személyazonosságukat és magyarországi jogszerű tartózkodásukat hitelt érdemlő módon igazolni nem tudták.

RÉSZEGEN INZULTÁLTA A VENDÉGEKET ÉS EGY ALKALMAZOTTRA IS RÁTÁMADT

Garázdaság miatt kell felelnie annak a férfinak, aki ittas állapotban egy szegedi vendéglátóhelyen a vendégeket inzultálta, majd az őt távozásra felszólító alkalmazottra támadt. Az ittas garázdát az egyenruhások rövid időn belül elfogták és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. Mindezek mellett baleset történt valamivel 17 óra előtt 4405-ös számú úton Nagymágocs és Derekegyház között. Egy személygépkocsi vezetője Derekegyház irányába haladt amikor az út szélén, az útpadkán szabályosan közlekedő tehergépkocsinak hátulról nekiütközött. Az ütközés következtében az autó megpördült és a szembejövő sávban állt meg. A sofőr megsérült.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb