Mindenmás

Megdolgoztatta a keddi nap a megyei katasztrófavédelmiseket

Sűrű napja volt tegnap a Csongrád-Csanád megyei tűzoltóknak. Kedden hét helyen is leszakadt ágak és kidőlt fák akadályozták a forgalmat Csongrád-Csanád megyében.

Szentesről, Csongrádról, Kistelekről és Makóról is érkeztek lakossági bejelentések a nap folyamán, a műszaki mentéseket a városok hivatásos és önkéntes tűzoltói végezték el. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

AZ UTAK IS TELE VOLTAK BALESETEKKEL

Kisteherautó és személyautó ütközött kedden délelőtt az M5-ös autópályán Kisteleknél, az egyik jármű az ütközés következtében az oldalára borult. A kisteleki és a szegedi hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentést, a balesetben nem sérült meg senki. Az esti órákban további két balesethez is riasztották a megye tűzoltóit. Hét óra után Forráskútnál, az 5422-es úton fának hajtott egy autós. A mentést a kisteleki hivatásos egység végezte el. Kilenc óra után pedig Mórahalomnál, az 55-ös főúton csúszott az árokba egy személykocsi, vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. A szegedi és a ruzsai hivatásos, valamint a mórahalmi önkéntes egységek áramtalanítottak, a mentés idején félpályás útzár volt érvényben.

SZERENCSÉSEN CSAK ANYAGI KÁROS VOLT A BALESET

Az ütközés következtében a kisbusz fel is borult.

Forrás: Csongrád-Csanád MKI / Bortítóképünk illusztráció

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb