Kikapcs

A hétvégén különleges autókkal lesz tele Szeged: indul a XIII. Dél-Alföldi Veteránjármű Találkozó

A különleges autók kedvelőinek kedvez ez a hétvége, ugyanis pénteken startol a XIII. Dél-Alföldi Veteránjármű Találkozó Szegeden. A három nap alatt lesz felvonulás, honismereti túraversen és veteránjármű kiállítás is. Az eseménynek a Partfürdő ad otthont, de a találkozó ideje alatt szinte bárhol és bármikor találkozhatunk majd veterán autókkal Szegeden.

A hivatalos Facebook eseményleírás szerint a hétvégi pontos menet így néz ki:

PÉNTEK (2021.08.13)

A találkozó első napján a veteránjárművek ,,KörÚt-jára” kerül sor. 18:00 órakor a Partfürdőtől indulnak el a résztvevő autók és várhatóan 20:00 órára ugyanide érkeznek vissza.

SZOMBAT (2021.08.14)

A Dóm téren startol a veteránjármű túraverseny reggel 8-kor. A járművek itt a Szegedtől délkeleti irányban teljesítik a mintegy 110 kilométeres tájékozódási versenyt. A tiszántúli útvonal, a következő településeken, helyszíneken halad keresztül: Szeged-Szőreg, Újszentiván, Tiszasziget Mélypont, Deszk, Szeged, Alsóvárosi Ferences templom(Mátyás tér), Szeged-Kiskunkundorozsma Szélmalom, majd az utolsó állomáshely következik a szegedi Auchan áruház parkolója.

VASÁRNAP (2021.08.15)

Reggel 9-kor kezdődik a bődületes felvonulás Szeged utcáin, majd ezután a Széchenyi téren meg is lehet tekinteni a veterán járműveket a kiállítás keretében egészen délig.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: auto swiper
'Fel a tetejéhez' gomb